Szép japán vagy mitológiai kutya név?
Figyelt kérdés
Lesz egy kan kutya kölyköm, nevet keresek neki, arra gondoltam, hogy japán nevet kapna, de a görög istenek nevein is gondolkoztam, légyszi segítsetek, eddig a Kenzo felé húz a szívem, de nem akarok elhamarkodottan dönteni. Ha esetleg más témából tudtok nevet, azt is szivesen megnézem:). Válaszokat előre köszi.2021. jún. 25. 20:12
1/14 anonim válasza:
Mitológiaiból szerintem Hermes, Pallas vagy Erebus.
2/14 anonim válasza:
Hektor, Castor, Herkules. A Pallas az női név
3/14 anonim válasza:
Cerberus :D
a Kenzo nagyon jól cseng, csak az egy márkanév is egyben :/ japán nevek közül szerintem akármelyik ideális, bár nekem a legjobban a Yuki és Taro nevek tetszenek :)
4/14 anonim válasza:
Takashi= dicséretesre gondolsz
Koji= pici
Kichiro= szerencsés fiú
Kioshi= békés ember
Masahiko= helyes herceg
5/14 anonim válasza:
2, igen tudom, de egy titánt is Pallasnak hívnak.
6/14 anonim válasza:
3-as a Kenzo egy japán mitológiai név. Méghozzá a japán mitológia három bölcsének egyike. De jelezte is a kérdező, hogy japán mitológiai vagy szimpla japán neveket vár. A márka név később alakult ki.
7/14 anonim válasza:
Kamimuszubi, Izanagi, Izanami.
Írok mitológiai alakokat is.
4-es vagyok.
8/14 anonim válasza:
Remélem Rómaiból is adhatok ötleteket.
Ez lenne:
Janus
Faunus
Caelus
Bacchus
Pluto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!