Akkor inkább jégtömböt(fagyasztott húsleves pl), amit csak nyalogat.
2021. jún. 23. 20:32
12/15 anonim válasza:
Nem szabad,mert megfázik!Volt már nem egy kutya aki még köhögött is!Veszélyes.Gondolod ők nem tudnak megfázni?Én is hideggel itatom,de nem jéghideggel.
2021. jún. 23. 20:39
13/15 anonim válasza:
Mindig van vizük és igyekszem hajnalban és este sétáltatni (bár ma 13 óra körül is el kellett mennünk, mert a kozmetikushoz mentünk és az időpontfoglalásnál nem tudtuk előre, hogy kánikula lesz, a kozmetikus meg nyáron mindig be van táblázva. Igyekeztem árnyékban vinni, de így is megkaptam egy járókelőtől, hogy ba.zódjak meg (szó szerint idézve), de legalább Bandi bundája továbbra is nyár-barát frizura, nem lesz melege).
2021. jún. 23. 23:34
14/15 anonim válasza:
Vettem neki medencét, iszik belőle, nem fekszik bele. Ha sétáltatom és lát pocsolyát, abba belefekszik.🤦 Jó vétel volt, én néha azért beleülök, ne legyen már kihasználatlan!
Mivel kinti kutya, a nagy melegben, mint most, a garázsba engedem be, ahol hűvösebb van mint a házban. Van hűsítő matraca azon döglik. Ő olyan 23-24 fokban van, én 28-ban... Vizet rendszeresen cserélem neki. Hajnalban viszem a közeli folyópartra úszni úgy egy-másfél órát, a nagy séták elmaradnak most (10+ km) mert nincs idő rá hajnalban a munka miatt, délután/este meg még meleg van illetve teljesen felmelegedett a föld is. A napi etetést szétszedtem napi egyről napi kettőre (reggel az úszás után és este, mikor már sötétedik).
németjuhász kan, 2 éves
2021. jún. 24. 19:31
15/15 anonim válasza:
Beengedjük a légkondis házba hűsölni, együtt szoktunk locsolni, akkor a slagról jövő vízzel szórakozik... viszont a medencéjét nem használja, jutifalatért bejön, de nem marad bent, nem tudom miért nem szereti, ha vizes lesz. Arra is nagy nehezen szoktattam rá, hogy elviselje ha lepermetezem, illetve érdekes, de azt szereti,ha a keféjét bevizezem és úgy fésülöm (növéssel ellentétesen és fújkálom a bőrét:))! Ja meg szoktam Neki jégkrémet csinálni. Ezeknél a fagyasztott jutiknál valóban fontos, hogy nyalogassa, legalábbis ezt olvastam, szerencsére nincs ilyen jellegű tapasztalatom, hogy megfázna a jegestől, de azért fő az óvatosság. Udvaron esti locsoláskor mindig fellocsolok egy helyet. Na azt hiszem ennyi ami a meleget és a bundás kutyám illeti,de ha még valami eszembe jut írok.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!