Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 éves kutyám utálja a kölykök...

2 éves kutyám utálja a kölyköket. Miért? Más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
Főleg a nála nagyobb kölyköket nem szereti, kistestűekkel semleges, de ha játszani próbálnak vele, akkor leüvölti a fejüket. Nem bántja őket, csak elküldi melegebb éghajlatra. Nagytestű kölyköket meg kimondottan nem szereti, vicsorog rájuk. Felnőtt/idős kutyákkal nincsen problémája, mérettől függetlenül.

2021. jún. 21. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Ekkora kört futni akörül, hogy nem bírja a kölyköket.... Semmi köze az ivarossághoz.

Nekem ivartalan kanom van, szintén nem szereti a hebrencs kölyköket, és azt se ha más kutya nagyon a fején pattog.

2021. jún. 21. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
16%
Aha, szóval akkor van egy ideggyenge szapis fajtajellegu keveréked, akinek a nevelesehez egy fikarcnyit sem értesz. Jár a csoki!
2021. jún. 21. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
És még ivarosan is hagyod... Szánalom
2021. jún. 21. 13:30
 14/16 A kérdező kommentje:

Ahha. A kötekedő majmok, mint te, az a szánalom. 🙈 nem tök mindegy neked, hogy ivaros vagy sem, ha nem szaporodik, Einstein?

Egyébként valóban, annyira ideggyenge, hogy minden más kutyával jól kijön, csak és kizárólag kölykök esetén jelenik meg az ideggyengesége. Ahogy jött, úgy el is múlik, egészen a következő kölyökkutyáig. Jó isten gyere le...

2021. jún. 21. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát látod, az én kanom nem kotekedik a kolykokkel sem. Egyrészt mert képes voltam normálisan szocizni hozzájuk, másrészt mert nem szapis. :)
2021. jún. 21. 16:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem a származása miatt nem szereti a kölyköket, ebben biztos vagyok továbbra is ;) ideggyengeség nem csupán a kölykökkel való kapcsolatában nyilvánulna meg
2021. jún. 21. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!