A kutyátok hogy bírja a meleget? Az én energiabomba kutyám lomha, és egész nap fekszik, ez normális?
Az a baj,hogy 30 fok felett édes mindegy a szőr hossz.Szerencsétlenek ugyan úgy szenvednek ebben a 32-36 fokos melegben.
Kedden pl itt 36 lesz..szerencsétlen kutyával még nem tudom mit kezdjek.Lehet,hogy kellene neki otthonra valami kis kutya medence.
"Lehet,hogy kellene neki otthonra valami kis kutya medence."
Amikor még csak ventilátorunk volt, az enyém mindig elé feküdt, ez volt az egyik bejáratott helye, a másik a hideg fürdőszobakő, itt érezte a legjobban magát. Amíg nincs medencéd megpróbálhatod hogy adsz neki ventit.
Beszereztem két baba medencét.Egyet kapott a kutya egyet a baba.
Talán túléljük ezeket a 30+ fokokat.Az én kutyám most is nagyon ki van dőlve.20 perce sétált de a napot leszámítva ugyan olyan meleg van..🙄
Nekem németjuhászom van, ő is egész nap fekszik az utóbbi pár napban.
Én raktam ki neki egy gyerekhomokozót, amit megtöltöttem vízzel. Abban szokott pancsolni vagy feküdni.
Ha ilyen bazi meleg van, mi ki is hagyjuk a szokványos sétákat és lemegyünk a Duna parta, ott tud úszni és sokkal jobban le is fárad.
De én raktam fel párakaput is a kertbe, oda is néha beáll lefetyelni meg áztatni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!