Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyátok hogy bírja a...

A kutyátok hogy bírja a meleget? Az én energiabomba kutyám lomha, és egész nap fekszik, ez normális?

Figyelt kérdés
Attól félek hogy beteg, de gondolom a meleg miatt van? 3 és fél éves, dupla bundája van.

2021. jún. 20. 10:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,hogy 30 fok felett édes mindegy a szőr hossz.Szerencsétlenek ugyan úgy szenvednek ebben a 32-36 fokos melegben.

Kedden pl itt 36 lesz..szerencsétlen kutyával még nem tudom mit kezdjek.Lehet,hogy kellene neki otthonra valami kis kutya medence.

2021. jún. 20. 11:58
 12/21 A kérdező kommentje:

"Lehet,hogy kellene neki otthonra valami kis kutya medence."

Amikor még csak ventilátorunk volt, az enyém mindig elé feküdt, ez volt az egyik bejáratott helye, a másik a hideg fürdőszobakő, itt érezte a legjobban magát. Amíg nincs medencéd megpróbálhatod hogy adsz neki ventit.

2021. jún. 20. 12:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Medence jó ötlet lehet, ha megoldható és szereti a vizet. Nekünk nyaralóban van, kint a kertben, ilyen műanyag babamedence. Bármikor bele tudnak menni. 3ból 2 használja.
2021. jún. 20. 12:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki ugyan úgy pörög, csak rövidebb ideig. Ugyan úgy tréningezünk most is, csak rövidebbeket.
2021. jún. 20. 12:23
 15/21 A kérdező kommentje:
14-es, milyen kutyáid vannak?
2021. jún. 20. 13:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy malinois és egy border collie. Nehezen bírják a meleget (melyik ember és melyik kutya nem...) de ez inkább a hamarabbi kifáradásban látszik, nem a munkakedvükben.
2021. jún. 20. 13:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A komondorjaim egész nap az árnyékban fekszenek, csak házat őrizni kelnek fel. Mondjuk az agaram is csak fekszik, pedig annak semmi bundája.
2021. jún. 20. 13:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Néhai kutyám olyan volt, mint én: nyáron egész nap a viszonylag hideg járólapon feküdt, a hóból viszont csak sokadszori próbálkozásra lehetett kirángatni. Nem szívesen sétált kánikula idején (nekem sem volt kedvem elvinni), de nincs ezzel semmi gond, legalább nem kapott hőgutát és nem égette szét a mancsait az aszfalt. A vizet születésétől fogva utálta, ezért csak bevizezett törölközőkkel takargattam, úszni nem volt hajlandó.
2021. jún. 20. 21:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Beszereztem két baba medencét.Egyet kapott a kutya egyet a baba.

Talán túléljük ezeket a 30+ fokokat.Az én kutyám most is nagyon ki van dőlve.20 perce sétált de a napot leszámítva ugyan olyan meleg van..🙄

2021. jún. 20. 21:44
 20/21 anonim ***** válasza:
81%

Nekem németjuhászom van, ő is egész nap fekszik az utóbbi pár napban.

Én raktam ki neki egy gyerekhomokozót, amit megtöltöttem vízzel. Abban szokott pancsolni vagy feküdni.

Ha ilyen bazi meleg van, mi ki is hagyjuk a szokványos sétákat és lemegyünk a Duna parta, ott tud úszni és sokkal jobban le is fárad.

De én raktam fel párakaput is a kertbe, oda is néha beáll lefetyelni meg áztatni magát.

2021. jún. 21. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!