Valakinek van ötlete mivel kössem le a kutyát?
Nagyon szép, hogy nem engedted ano menhelyre kerülni a kutyát.
Nem hiszem, hogy ez bármelyikőtöknek is jó lenne. Nincs értelme a kutyának, ha nem tudsz vele időt tölteni. Lehet jobb lenne neki egy másik gazdival. Ha fajtajellegű akkor felveheted a kapcsolatot az adott fajtamentéssel és ők segítenek. Így megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban jó helyre kerül.
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, én tudom ajánlani a kutyanapközit. Ott rendesen elszórakoztatják egymást a többi kutyával.
Nem lehet hogy az egyik szomszéd mondjuk kutyabarát? Nyissatok a kutyának a kerítésen egy ajtót, hogy átjárhasson. Nálunk a szomszéd gyerkőc állandóan játszik a kutyánkkal, vagy ő jön át vagy a kutya oda. Pedig vele én is szoktam játszani, meg járunk sétálni, van ezer játéka, mégis a szomszéd gyerek kell neki, lesi, hogy mikor ér haza az iskolából :D De én is simán elvállaltam 1 hétre egy ismerősöm kutyáját, mikor ő nyaralni ment.
És persze már Magyarországon is léteznek kutyasétáltatók, amiket filmekben láthatsz. Budapesten létezik már kutyanapközi is. Van már minden, ha van ilyesmire pénzed.
Tehat foglaljuk ossze: sikeres vallalkozo egy aranyos kutyaval keres egy aranyos kutyaszereto neki is tetszo lanyt.
Vagy kutyaszittert keresel. Ilyet is tudnek.
Vagy kutyanapkozit keresel,aki vallalja,h adott idopontra erkezik hozzad ,leszallitja a kutyat a napkozibe ,kijatszatja es kifarasztva az altalad megjelolt idopontra a lakasodba szallitja.
Ezt megteszi:
Írod, hogy vállalkozó vagy. Mi a cég profilja, nem tudod bevinni magaddal a munkahelyedre?
Emellett én is kutyanapközit mondanék, illetve -bár nem tudom, milyen fajta a kutya- de a rövidke együtt töltött időben alapos lefárasztás: labdázás, bicikli mellett futás, agyi tréning, és engedd minél közelebb az életteredhez, pl. ne az udvaron unatkozzon, ha otthon vagy, hanem legyen veled, mikor főzöl a konyhán, vagy a nappaliban tévézel etc.
Mindkettőtöknek nehéz lehet az elválás ennyi idő után, ezért ha ragaszkodsz hozzá te is, szerintem az utolsó legyen az új gazda keresése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!