Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha egy alkoholista megtámad,...

Ha egy alkoholista megtámad, és a pórázon lévő kutyám megvéd, megbüntethetnek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 21:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nyilván a pali veszélyes.
2021. jún. 17. 11:52
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélhetőleg hamarosan megoldódik, a rendőrség bevitte, mint utólag megtudtam. Mivel nem tulajdonos, és sokaknak van a fazonnal baja, az illetékesek felé jelezzük a problémát.
2021. jún. 17. 21:24
 23/25 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, nem tudom mit vársz a 9 kilos kutyádtól, de komolyan, azt olyan könnyű felrúgni, hogy öröm nézni...Ha meg tettlegességig nem fajul a dolog, jobb ha tiltod a kutyát az agresszív viselkedésről, mert ez így nem számít önvédelemnek, hogy jaj hát ott dülöngélt és én azt hittem nekem ugrik, a kutya meg harapott. Nem haraphat rá. fogd már fel, amíg fizikai támadás nem ér.
2021. jún. 18. 23:51
 24/25 A kérdező kommentje:
Olvasd el a hozzászólásaimat, benne van a lényeg, nem ismétlem. Nem csak úgy dülöngél, hanem agresszív, támad, zaklat embereket (épp aki ott van) a pali, veri az anyját, rongálja az épületeket, amikor nekem akar támadni ittasan, és velem van a kutyám, a kutya morog rá, emiatt nem jön hozzám 1m-nél közelebb, de máshoz igen. Természetesen nem hagyom a kutyámat kitámadni, csak tudom, hogy megtenné, ha a faszi mondjuk ütne. De meg fog oldódni az ügy, több feljelentés van már ellene, sokaknak van vele baja, közveszélyes az ember.
2021. jún. 19. 13:20
 25/25 A kérdező kommentje:

Csak hogy értsd, röviden. Egyelőre engem nem mer megközelíteni, amikor velem van a kutya, hiába csak 9kg, a faszi rendszeresen matt részeg, de az agresszív típus (józanul sem normális), de a kutya morgása eddig még távol tartja tőlem, hiába kicsi, ennyi ösztön maradt a abban az alkoholista fejében, ha más emberi nem is. Én csak nem akarok bajt, ha egyszer annyira elborulna, hogy a kutya sem érdekli.

Sajnos szabadlábon van most akarjuk megsürgetni, hogy bíróságra kerüljön, a lakók félnek ettől a féregtől teljesen jogosan, én is, nem vagyok egy kétajtós szekrény, legális önvédelmi spray van nálam.

A kutyám alapvetően békés, nem provokál, a legtöbb emberrel semleges vagy barátkozik, idegenekkel alapvetően tartózkodó, óvatos, de nem agresszív, és erre nagyon figyelek is.

Remélem, világossá vált végre, mi is a dilemmám.

2021. jún. 19. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!