Ha egy alkoholista megtámad, és a pórázon lévő kutyám megvéd, megbüntethetnek?
Csak hogy értsd, röviden. Egyelőre engem nem mer megközelíteni, amikor velem van a kutya, hiába csak 9kg, a faszi rendszeresen matt részeg, de az agresszív típus (józanul sem normális), de a kutya morgása eddig még távol tartja tőlem, hiába kicsi, ennyi ösztön maradt a abban az alkoholista fejében, ha más emberi nem is. Én csak nem akarok bajt, ha egyszer annyira elborulna, hogy a kutya sem érdekli.
Sajnos szabadlábon van most akarjuk megsürgetni, hogy bíróságra kerüljön, a lakók félnek ettől a féregtől teljesen jogosan, én is, nem vagyok egy kétajtós szekrény, legális önvédelmi spray van nálam.
A kutyám alapvetően békés, nem provokál, a legtöbb emberrel semleges vagy barátkozik, idegenekkel alapvetően tartózkodó, óvatos, de nem agresszív, és erre nagyon figyelek is.
Remélem, világossá vált végre, mi is a dilemmám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!