Hogyan lehet ellenallni, ha kunyizik a kiskutya?!
Egy hetig vigyazunk egy kiskutyara, a tulaj szepen elmondta, hogy csak napi egyszer szabad neki adni enni.
Igen am, de ha leulunk enni, odajon es nez a kis kutya szemeivel. ha nem figyelunk ra, akkor bokdos a mancsaval es ugat is.
Muszaj neki adni valamit.
Kérdező, hadd tippeljek!
A tulaj egy 33 kilós anorexiás tyúk, aki még egy salátalevelet sem mer megenni bűntudat nélkü, vagy egy lufivá "edzett" (kokszolt) önimádó majom.
Na, eltaláltam?
Ha bökdös, határozottan ránézel, és közlöd, hogy NEM!
Ennyire egyszerű.
Embereld meg magad, mert rohadt jo lenne, ha nem etetned ossze-vissza a kutyat zsiros, fuszeres maradekokkal.
Ha ennyire keptelen vagy nemet mondani, akkor zard be a kutyat addig valahova, ameddig eszel.
Én a kutyát a helyére küldöm, mikor eszek. Probléma megoldva.
Anyámék úgy oldják meg, hogy akkor adnak a kutyának, mikor ők is leülnek enni, Ez csak hétközben működik, mert a kutya hétvégén is csak egyszer eszik, ők meg többször...
Szerintem koncentrálj arra, hogy 1. nem a te kutyád, és a gazdájának joga van eldönteni, hogy mikor és mit egyen, de pedig azzal, hogy elvállaltad a felügyeletet, közvetve megígérted, hogy ezt be fogod tartani, 2. a kutyának is így a jó, az ilyen kunyizásoktól csak a gyomrát fogja elrontani.
Hidd el, nem éhes, a legtöbb kutya bármennyit tud enni, még akkor is, ha utána kihányja... és akkor neked kell takarítanod a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!