10 hetes kiskutya rammorog, megharap?
ma hoztam, eddig nem volt vele gond. most viszont odament a keriteshez, elakartam huzni onnan, es ram morgott, illetve ha nem kapom el a kezem megharapott volna. fajtatiszta kangal
a kutyasulin kivul mit lehetne tenni, hogy ez ne ismetlodjon meg?
Ehhez képest te a gyakoriról akarrad megtudni hogyan neveld a kangalodat.
Az a ciki, hogy itt fontoskodsz meg közbelyeket puffogtatsz, szakértőnek érezve magad... és hiába mondjuk kórusban, nem érted és csak mondod és mondod.
26 ha ugy erzed,hogy ertessz a kutyakhoz akkor szivesen elbeszelgetek veled de eddig nem bizonyitottad semmivel csak probalsz engem megcafolni.
Ha nem igy van akkor irj privatba ha ugy latom erdemes veled beszelgetni talan meg hasznos tippeket is adunk egymasnak es megosztjuk a tapasztalatainkat.
Ha 10 hetesen igy viselkedik, abban nem latok semmi problemat - jelenleg a kiskutya a 'vadoc' korszakat eli :)
Majd ha 3 evesen fordul veled szembe, akkor leszel igazi bajban.
De nem kell ettol tartani, foglalkozni kell a kutyaval, tanitani-nevelni es majd leszokik a gyerekes hulyesegeirol.
Most komolyan, kérdező, ha ennyire buta vagy és ennyire sem értesz a kutyákhoz, mi a büdös fenének kellett egy kangal?
Vidd vissza oda, ahonnan elhoztad. Mindenkinek az lesz a legjobb. A kutyának főleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!