Hogy szoktassam le nyüszítésről? Van egy nagy testű kutyusom, ha bezárom a kenneljébe folyton nyüszít, ugat, sír és nem hagyja abba.
Szégyelljétek magatokat, hogy hagyjátok félni kint egyedül a viharban a kutyát!Még epilepsziát is kaphat!
Közben elvárjátok tőle, hogy őrizze az értékeiteket és titeket.
Ti csak kihasználjátok az állatot, nem szeretitek.
Egy márkás cipővel különben bántok, merthogy az érték.
Az élőlény meg legyen kint a kussban... :-/
Hát neked aztán jó nagy pofád van!!!Mit képzelsz magadról???
Amúgy meglátszik hogy nem csak nem érted meg amit írnak hanem olvasni sem tudsz!!!!Oda írtam hogy van egy szuka kutyus is!!!Egymás mellett van a kenneljük.
Én elég sokáig szoktam dolgozni,a lányom középiskolás,a férjem meg külföldön dolgozik.Két 40 kg-os kutyát zárjak be a házba kitudja mennyi ideig??Mert ugye ez megoldás.Amúgy nincsen elvárva tőlük hogy őrizzék házat mert ezek kiállítási és agilytis kutyák.Alapon nem házőrzés miatt vettük meg őket.
De írtam hogy azóta ilyen amióta elhoztuk,tehát nem itt érték olyan traumák amik ezt kiválthatták!!!
Ha csak rágalmazást tudsz ide írni akkor ne írj inkább semmit!!Mert nem azért hoztam létre hogy egy ilyen pofátlan és bunkó ember mint te ilyeneket írjon!!
Remélem fel tudod fogni!
Irhatsz amit akarsz -- ha van szíved egy reszkető, félő kutyát egyedül kint hagyni -- nem vagy jó ember.
A kutyát meg "használod" és nem élőlénynek tekinted.
Ennyi.
Még valami.
A félelemről/nyüszítésről leszoktatni akarod - és nem nyugtatni.
Ez nagyfokú szívtelenség.
Erről szoktasd le magad!
Kulasándorné Sziklainé Kata . neked nincs szíved... a kérdező biztos szereti a kutyáját csak hát két 40-50 kg s kutyát házban = elefánt a porcelánboltban... ANNYI ESZED VAN MINT EGY KULÁNAK. KULASÁNDORNÉ vagy ezentúl... Na by.
11/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!