Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassam le nyüszítésrő...

Hogy szoktassam le nyüszítésről? Van egy nagy testű kutyusom, ha bezárom a kenneljébe folyton nyüszít, ugat, sír és nem hagyja abba.

Figyelt kérdés
Nem rég töltötte be a 2 évet de már kis kora óta ilyen.Ha csak 10 percre zárom be akkor is ezt csinálja.Pedig a kennelje is elég nagy. :S
2010. aug. 25. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szégyelljétek magatokat, hogy hagyjátok félni kint egyedül a viharban a kutyát!Még epilepsziát is kaphat!

Közben elvárjátok tőle, hogy őrizze az értékeiteket és titeket.

Ti csak kihasználjátok az állatot, nem szeretitek.

Egy márkás cipővel különben bántok, merthogy az érték.

Az élőlény meg legyen kint a kussban... :-/

2010. aug. 30. 07:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát neked aztán jó nagy pofád van!!!Mit képzelsz magadról???

Amúgy meglátszik hogy nem csak nem érted meg amit írnak hanem olvasni sem tudsz!!!!Oda írtam hogy van egy szuka kutyus is!!!Egymás mellett van a kenneljük.

Én elég sokáig szoktam dolgozni,a lányom középiskolás,a férjem meg külföldön dolgozik.Két 40 kg-os kutyát zárjak be a házba kitudja mennyi ideig??Mert ugye ez megoldás.Amúgy nincsen elvárva tőlük hogy őrizzék házat mert ezek kiállítási és agilytis kutyák.Alapon nem házőrzés miatt vettük meg őket.

De írtam hogy azóta ilyen amióta elhoztuk,tehát nem itt érték olyan traumák amik ezt kiválthatták!!!

Ha csak rágalmazást tudsz ide írni akkor ne írj inkább semmit!!Mert nem azért hoztam létre hogy egy ilyen pofátlan és bunkó ember mint te ilyeneket írjon!!

Remélem fel tudod fogni!

2010. aug. 31. 08:13
 13/16 anonim ***** válasza:
hát ez már siralmas amiket ez az ember ír de én erre azt mondom hogy mindenki magából indul ki mert engem nem érdekel milyen a cipőm az életembe az elsők az állatok tudod én kiskorom óta hordom a koborkutyákat haza megettem segítek rajtuk a menhelyen is szoktam önkéntes munkát vállalni amikor időm van ja és az állatorvos közölte velem 4évé hogyha én elmegyek állatorvosnak annak ő nagyon örülne sőt akkor felvesz a rendelőjébe mert olyan szépen bánok a kutyákkal hogy neki tetszik most már egy évem van egy másik szakmán és utána kezdek egy állatvédő v ápolói szakot .és tudod még az jutott eszembe hogy ugye az a kutyuli fél amikor vihar van mi lenne ha kipróbálnád hogy valami nagyobb plüsállatot beteszel neki akihez hozzá tud bújni.a kiskutyámnál ez bevált és mennybe vele a viharba a kennelbe és dicsérd meg hogy okos adj neki jutalmat és hiszem hogy megnyugszik az a kutyuli sok sikert majd írj hogy mi lett az eredmény
2010. aug. 31. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Irhatsz amit akarsz -- ha van szíved egy reszkető, félő kutyát egyedül kint hagyni -- nem vagy jó ember.

A kutyát meg "használod" és nem élőlénynek tekinted.

Ennyi.

2010. aug. 31. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Még valami.

A félelemről/nyüszítésről leszoktatni akarod - és nem nyugtatni.

Ez nagyfokú szívtelenség.

Erről szoktasd le magad!

2010. aug. 31. 20:47
 16/16 anonim válasza:

Kulasándorné Sziklainé Kata . neked nincs szíved... a kérdező biztos szereti a kutyáját csak hát két 40-50 kg s kutyát házban = elefánt a porcelánboltban... ANNYI ESZED VAN MINT EGY KULÁNAK. KULASÁNDORNÉ vagy ezentúl... Na by.

11/F

2012. márc. 16. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!