Nem eszik a kutyám?
Sziasztok. Van egy 6 éves jó fizikumu kiskutyám.
Namármost a probléma ott kezdődik, hogy nem eszik pedig finomabbnál finomabb ételekkel kínálom.
Gondolok itt olyanokra, hogy sült hús, nyers csont, vagy egy kis kolbász.
Tegnap pacalt adtunk neki és ott maradt az ágyon, ahol alszik ,mert ott szoktuk etetni.
Ezt mindig így csinálja, általában 2-3 naponta eszik valamit.
Mi a hiba ?Mire figyeljünk jobban?
A kutyád bélrendszere - feltételezésem szerint - tele van emésztetlen csontokkal, amiatt nem tud kakálni. És ha nem kakil, azzal az étvágyát is elveszíti.
Kaptál sok jó tanácsot, fogadd meg őket kérlek, ha szereted a kutyust.
A lazac és a homár meg a csirkeláb/pacalpörkölt között rengeteg átmenet van.
31-es a gazdi az a típus aki azt hiszi hogy a kutya ember.
Lazac, homár válaszával meg nem veszi észre hogy próbálunk segíteni ő meg megsértődik. Amugy az a típusú gazdi mint az élet dicsérete sorozatból a bárónő aki mindenfélével etetgette a kutyusát ami palota pincsi volt. James herriotték hiába próbálták elmagyarázni neki. Aztán ugy sikerult az étrend változás hogy james herriottéknál volt egy ideig és jól is lett a kutya és a saját súllyára fogyott.
35-ös a könyvet még nem olvastam csak a sorozat filmet láttam de egyre gondoltunk egyszerre. 😏
34-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!