Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mosonmagyaróváron dolgozott...

Kutyarajongó kérdése:

Mosonmagyaróváron dolgozott már valaki menhelyen?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és a Mosonamgyaróvári menhelyen szeretnék önkéntes lenni!
2010. aug. 25. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
meny el oda es kérdezd meg.de szerintem még fiatal vagy es meg nem fogják megengedi.én 16 eves vagyok es meg nem engednek be sehova mert azt mondják h meg fiatal vagyok es h megbizhatatlan
2010. aug. 25. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Nemhsizem hogy engednének. Elv csak 16 éves kortól lehet dolgozni. Én 14 éves vagyok, szintén kutya és westie ( :D ) rajongó, de énse dolgozhatok még önkéntesként. De azért sok sikert hozzá :)
2010. aug. 25. 15:27
 3/9 Norczy ***** válasza:
Mosonmagyaróváron nincs menhely! Csak alapítvány van és önkéntesek akik ideiglenes befogadók! Bár tervben van h lesz eygszer menhely is! Legközelebb GYőrben van csak menhely! Tudom én is mert Hegyeshalmi vagyok! És állatimádó! Pár állatot már én is mentettem.
2010. aug. 25. 16:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Norczy:Tényleg nincs? Nekem azt mondták az Óvári Zsillipnél van és még a cimüket is meg kaptam! És oda menhely van irva!Utána nézek! Köszi mégegyszer!(:
2010. aug. 25. 17:08
 5/9 Norczy ***** válasza:
az szerintem akkor már a kicsit javított állapotú sintér telep lesz! Nekem mindig azt mondták hogy nincs menhely, csak sintér Mosonmagyaróváron. Az alapítvánnyal beszéltél már? Mert ők terveztek menhelyet és akkor többet is megtudnál a dolgokról ha érdekel akkor meg tudom adni a tel számukat, ha neked nincs meg.
2010. aug. 25. 17:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Megadhatod! Meg ha tudod annak a nevét is akié a telefon! Figyi megadhatod az email cimed vagy ha van iwied akkor ott levelezhetünk!(:
2010. aug. 25. 17:39
 7/9 Norczy ***** válasza:
írj privátba innen és akkor tudunk beszélni
2010. aug. 25. 18:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Norcy: Sajnos ma regisztráltam és nem tudom hogy kell! De mindenki aki irt annak láttom ott a válaszánál hogy lehet irni de neked nem!S: Ird meg hogy lehet!És akkor oda irok!
2010. aug. 25. 18:55
 9/9 Norczy ***** válasza:
változtattam a beállításon most már tudsz innen is írni!
2010. aug. 25. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!