Ezt,hogy érezheti meg a kutya? F
Nem biztos ,hogy van ok-okozati összefüggés a kettő között. Lehet más miatt kezdtek ugatni vagy csak mikor “teljesen elcsendesedtél” akkor annyira figyeltél ,hogy ne vegyenek észre ,hogy tényleg nem vettek észre/ nem érdekelted őket annyira.
Ismételd meg a kísérletet többször is, több napszakban, többféle helyzetben stb. Ha minden más kizárható akkor esetleg lehet feltételezni ,hogy a kutyák gondolatolvasók.
Egy teoria szerint a kutyák megérzik a szellemeket.
Vagy én szerintem, annyira kiismert a kutyád, hogy képes véletlenül egy dologra gondolni mint te.( telepártia)
A barátnőmmel annyira összenőttünk, hogy volt már ilyen velünk.
Kutya tokeletesen erzi mas elolenyek negativ vagy pozitiv rezgeseit. Kutyatamadasok oka is az 'aldozat' negativ kisugarzasa.
Szoval szerintem jol figyelted meg a dolgokat, ha tiszta a fejed ... meg a kutya sem foglalkozik veled :) Ha negativ vagy, akkor a kutyak reagalni fognak rad.
En kutyam ha motyogok magamban vagy indulatos vagyok, siman egy morgassal figyelmeztet, hogy szedjem ossze magam. Mindig helyre billent :)
Jó helyre ment, hiszen te vagy #6 :) és igazad van, nem tudsz sokat a kutyákról, nem is vitatkozom veled.
Mert te nem látod egy emberen hogy milyen szándékkal közelít feléd? Nem érzed ha valaki indulatos? Hogy meg akarja kérdezni, hogy elment-e már a busz amivel menni szeretne az unokáihoz, vagy hogy agyon akar verni egy vascsővel 200 forintért?
De biztos gondolat olvasók a kutyák, azért ugatnak meg mert gondolkodsz, ja és érzik a szellemeket, meg negatív energia, "telepártia" ahogy valaki írta, és az is tök oké hogy egy kutya a saját gazdájára morog, az meg még büszke is rá, tapsikol neki.
Ennyi ostoba embert egy rakáson én még nem láttam. De én nem értek a kutyákhoz, mert nem vagyok fogyatékos ezo hívő.
A kutya erzi a rezgesszinted. Minden gondolatnak megvan a rezgesszintje. DE te magadban beszelsz!!!
Ha magadban beszelsz,akkor hulye vagy es ezt a kutya is megallapitja: ha eltersz a normalistol(csoves vagy vagy beszelsz magadban vagy budos vagy pl.) ,akkor a kutyameg akarja szabaditani a tarsadalmat a nem odavalotol.
Milyen munkahelyen alkalmaznak,h magadban beszelsz....??
Mi a rákom az a rezgésszint? Ilyen nincsen, főleg nem gondolatoknak.
+1 ezo f@szság a többi mellé
Attól még tényleg nem normális ha magadban beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!