Akinek idős kutyája inkontinenciában szenved mit adott a kutyára? Pelenkat nem viseli el
Oevos irt fel gyogyszert napi 3x adom neki.
Javult valamennyit a dolog, de nem az igazi. Sajnos minden nap mosunk allandoan, mindent huzunk le mert ahova oda fekszik pisis lesz.
Vettem baba pelenkat a farkanal vagtam ki helyet, de leszedi magarol ejszaka, vagy mig nem vagyunk itthon. Ha itthon vagyunk nem bantja.
Rendeltem energy vetes gyogyhatasu keszitmenyeket amik segitenek a zaroizom erositesben,meg kifejezetten ivartalan szukaknak valo.
Tanacstalan vagyok mit adjak ra :( vagy mit tegyek
Sok helyen olvastam ezzel egyutt kell elni, nem lenne vele bajonlm ha nem szedne le magarol a pelenkat :(
Na most egy regi bugyimat raktam a pelenkara es gumival ossze huztam. Moat ez tartosabbnak tunik majd kiderul leszedi magarol vagy sem ha elmegyunk itthonrol :D
Galler nem jatszik ivartalanitasnal rendesen sokkot kapott a gallertol :( szoval akkor muteti ruha meg allando felugyelet volt mig ki nem szedtek a varratokat.
Kanapera most gumis lepedok vannak rakva a huzat ala,de ettol fuggetlenul a huzat pisis lesz csak az ulogarnitura nem.
Illetve sajnos sokfele alszik van hogy asztal alatt nem tudunk mindent leteriteni meg minden hova valamit tenni, meg ha bepisil ugye akkor a pisis szorebol csopog a pisi szoval azzal vegig cseppegteti a lakast.
Pelenka bugyi kombo remelem jo lesz.
Gyerekbody sem rossz otlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!