Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet fajtatiszta? Imádom ezt...

Lehet fajtatiszta? Imádom ezt a kutyát de lehet hogy átvertek?

Figyelt kérdés
Nemértek a kutyákhoz és "olcsón" vettem egy elvileg fajtatiszta francia buldogot.1hónapja van nálam,eddig csak a fején voltak foltok,de most ugy pöttyösödik mint a dalmaták.De csak a bőre,a szőre nem.
2010. aug. 25. 08:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez gyakran előfordul foltos francia bullyknál, bár kiállításon nem kívánatosak az apró pöttyök. Én több mint 10 éve vettem egy foltos franciát 70ezerért egy ismert tenyésztőtől, tehát nem volt olcsó. Rajta is kijöttek apró pöttyök.
2010. aug. 25. 13:35
 22/22 A kérdező kommentje:
Húha!!!Nem gondoltam hogy ennyi válasz jön!Köszönöm!!!Képet sajna nemtudom hogy kell felrakni (kezdő vagyok a netezésbe)Végülis a lényeg hogy imádnivaló kutyusom van.Köszi a válaszokat!
2010. aug. 25. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!