Ilyen lehetséges?
Üdv
Egyik nap (2 napja) a kutyám lenyelt egy műanyag darabot, nem túl nagyot, doboz tetejéből. Azóta mindig nézem a székletét, hátha benne van de nem találtam meg. Viszont aznap este, amikor a műanyagot is ette, (ez kb 3-kor volt délután) akkor este valami mást is megevett odalent, ami már rég kijött.
A kérdésem tehát az lenne hogy olyan van-e hogy a műanyag a gyomrába/belébe maradt de szép a széklete és nincs szorulása.
Egyébként jó kedvű, eszik iszik játszik stb a szokásos.
Bichon havanese a kutya.
Szia!
A biztonság kedvéért fordulj állatorvoshoz.
Nekem Bichon bolognesem van.egyszer leejtettem egy karika kolbászt,pont vagdaltam fel és a kutya esés közben bekapta,rágás nélkül azonnal le is nyelte.
Látszólag semmi baja nem volt,szokásos séták szokásos adag ürülékkel.
3 nappal a kolbász megevése után vittem volna sétálni reggel,de akárhogy hívogattam nem jött ki a kenneléből.Le van neki takarva,mert úgy szereti.Bekukucskáltam és a kutya csak éppen hogy fel-fel kukucskált rám.Azonnal lekaptam a takarót,kivettem onnan és hiába mozgattam mindenre csak halkan nyüszített,de nem mozdult.
Berohantam vele a legközelebbi állatorvosi rendelőbe.
Röntgen kimutatta,hogy a kolbász héjat nem tudta feloldani a gyomra csak magát a kolbász tölteléket az meg mint egy hurok össze csavarodott a belein.Műteni kellett.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ha úgy tűnik minden rendben is érdemes biztosra menni.Ha aznap csak egy órával később megyek halott lenne a kutya.
Köszönöm a normális válaszokat!
7# tapasztalat? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!