Ő benne milyen fajta lehet? ☺️
Itt a kép róla:
Egyébként azon gondolkodunk, hogy befogadjuk. Meghalt a gazdija és azóta ott várakozik a kórház ajtajában a gazdijának a többi tagja lemondott róla. :(
Én meg 2,5 hete vesztettem el a kiskutyám, akivel felnőttem. Persze van másik kutyusom is. Nem tudom, hogy mennyire jönnének ki egymással. (igazából a képen látható kutyus miatt, mert nem tudom hogy mennyire szocializált)
Ti mit gondoltok? Érdemes lenne megpróbálni össze szoktatni őket?
Gyönyörű kutyus.
Nem igazán értek hozzá ''milyen fajta van benne'' ,de szerintem adj neki esélyt.
Ő egy standard keverék :D
Egy próbát mindenképp megér az összeszoktatás.
Howavart!
Ha ellenkezo nemu,akkor osszeszoknak. Csak ne a sajaf teruletsteken/kertetdkbdn/hazatokban ismerkedjdnek meg!! Tobbszor menjenek setslni sgyutt az utcara. Ott rogton latszik,h baratsag vagy harc lesz.
Köszönöm a válaszokat.
Mindenképpen megpróbáljuk összeszoktatni őket. Ha nem sikerül, akkor keresünk neki egy olyan gazdit, akinél jó sora lesz. ☺️
Először úgy gondoltuk, hogy a mi kutyusunkat oda visszük a kórház kerítéséhez (mert annak a szegény kutyusnak még póráza sincs),hogy semmi képpen se legyen harc kettejük között. Aztán majd meglátjuk, hogy hogyan reagálnak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!