Nőstény akita kutyának (7 hónapos még) szeretnék könnyen kiejthető nevet, ami nem kereszt- vagy vezetéknév; ti milyen nevet adnátok neki?
Áfonya,Bizsu,Boni,Bubu,Bubi,Ciklon,Csillag,Cuki,Dagi,Dana,Debi,Demi,Dézi,Dió,Dollár,Felség,Füge,Füles,Happy,Héra,Hippi,Husi,Inga,Kajszi,Kókusz,Lady,Lassie(Lesszi),Lufi,Lulu,Málna,Mandi,Masni,Mázli,Meggi,Mézi,Mici,Mimi,Molli,Morzsi,Mazsi,Nudli,Nyafi,Oti,Pamacs,Pille,Pocak,Pocok,Roxy,Silver, Sissy,Steffi,Sztella,Szamóca,Szofi,Szuli,Szuszi,Vacak,Vénusz,Yoko,Yoyo,Zara,Zsebi,Zselé,Zsömi
:)
Én a 3-as válaszában felsorolt nevekből bármelyiket adnám. Hol itt akkor a gond?
Az én japán Akitám hívóneve amúgy Lizzy, a törzskönyves neve Akari.
16! Semmi gond, 16, semmi gond...
Biztos aranyos 😘
13-as vagyok.
Én amiket írtam bármelyiket adnám a kutyusaimnak.
Én kérek elnézést, hogy segíteni szerettem volna!
Vettem a fáradtságot és igen megnéztem neked egy oldalt amikből kiválogattam, hogy ÉN melyikeket adnám névnek.
Na szervusz!
Szerintem el sem olvastad amiket írtam amúgy.
Nagyon nagyképű és primitív hozzáállás ahogyan leírsz mindenkit,mert segíteni próbál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!