Milyen minosegi lazacolaj-kapszulat adjak a kutyamnak?
Folyos allagut hasznalunk, de ossze vissza csurog csepeg. Szeretnem lecserelni kapszulara, de kutyaknak valot nem talalok. Legfőképp jo minosegut keresek, nem szamit az ar.
Csakis embereknek valot talalok kapszula formában, ezeket a zseleseket, bioban biztosan jo lenne kutyaknak is, hiszen ugyanaz van benne csak jobban bevizsgalt az olaj.
Szerintetek adhatok ilyet kutyanak?
Es mi szerint kellene adagolni?
Pl a kutyalazacolajra ra van irva hany ml kilonkent. De az embereknek valonal mar kapszula szerint van irva.
En human halolaj kapszulat hasznalok mar evek ota ... Jutavit Omega-3 1200mg halolaj + E vitamin ... ez van rairva ... en ezt adom, a kutyam meg imadja :)
Én olyat adok, ami nem csak omega 3, hanem 6 és 9 is benne van:
Britcare. De a legfobb problema, hogy a kutya ugy nyalja a tanyerjat hogy vegul az olaj mind benne marad.
Izuletvedovel is attertem a ragogumisra, az olajos fele mindig benne maradt a taljaban.
A britcareen csak az van irva hany ml-t kell adni a kutya sulya szerint..azon kivul, hogy 1 ml mennyi gr lazacolajat tartalmaz azt nem tudom. De kulonbozo lazacolajbol kulonbozo dozisok kellenek, es foleg emiatt se tudom ha kapszulasat adnek, akkor mennyi gr legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!