Miskolcon agility iskola?
Valaki nemtudja hogy Miskolcon pontosan hol vannak agility pályák/sulik. Én csak egyröl tudok ami pillanatnyilag szünetel, de sokaktol hallottam hogy Miskolcon több suli is van. Nekem egy egyéves westie-m van és itthon "agilityzünk" . Pontosabban szlalom és ugróakadályozunk. Minden vágyam hogy agiityzhessek, de valószinüleg Miskolcon van legközelebb suli. Ismerem még a lucky dog kutyaiskolát is amibe szivesen jelentkeztem volna, de leginkább agilityzni szeretnék és ott erre sajnos nincsen lehetőség :(
Válaszotokat előre is köszönöm.
Szia!
Úgy tudom,hogy miskolcon az Eldorado agility iskola van,amit előttem már belinkeltek.
Régebben volt a Lucky dogban is,de úgy tudom,ott már megszünt.Máshol sajnos úgy tudom nem lehet agilityzni.
A Stromfeld laktanyamelletti kutyasuliban is volt tégen pálya,meg egy időben oktatás is,de úgy tudom már ott sincsen,de esetleg érdeklőd meg náluk,biztos ami biztos.
Eldorado agility club van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!