Ha szeretnem, hogy hizzon a kutyam, de a tapjabol tobbet adok akkor laza a kaki,akkor erdemes lenne sport tapot adni?
4 honapja etetek egy fajta tappal. 230 gramm korul kap es szepen hizott, izom is ment ra. Viszont egy ideje stagnal a sulya es emeltem az adagon. De akkor meg tobbet kakal es laza. Szoval ezzel a kb 230grammal szuper a kaki. De ha tobbet adok nem es nem is hizik.
Igy ugy gondoltam lehet sport tapot kene adnom annak nagyobb a kaloria tartalma.
Sajnos egy 2-3 kgnak meg ra kene mennie :)
Vagy erdemes lenne fele fele aranyban adnom? Fele a mostani tap es fele sport tap? Ugyan az a marka persze.
Italicus vadisznos baranyos
27%feherje 17%zsir, 2,30 rost
Le van mozgatva
Sokat setalunk, bar most az esos ido betett.
De van futopadunk is,nem olyan reg. Minden masnap ra rakom meg egyenlore futni nem fut rajta vsak gyors tempoju seta. 20 percet szoktam ra rakni.
Hetvegek az aktivabbak, 10km et is setalunk erdoben, akkor sokat van mozgatva.
1,5 eves 20kg, fajtajat tekintve rikta,sokkal nem lennel elorebb :D soft coated wheaten terrier,alombol o lett a legnagyobb. Tenyesztoje pont ma volt nalunk dicserte, hogy izmos, szep, de o ugy latja 2-3 kg meg ra ferne. En is igy lattam hogy meg kene ra.
Az igazi hus meg csontos husoktol stb (barf vagy fozve) fejlodik a legjobban az izomzat. Probald ki.
Fereghajtozod 2-3 havonta?
Szivfereg ellen is kezeled? Next giard spectra pl?
Nexgard spectrat kap mar 4 honapos kora ota.
Barfoztunk nem jott be. Csontot nem emesztette, csirkere allergias lett. Megszenvedtuk a 1,5 honapot mire rendbe jott. Nyersezni nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!