Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánljatok kérlek kutyás...

Ajánljatok kérlek kutyás kiránduló helyet!?

Figyelt kérdés
Olyat, ami Pestről tömegközlekedéssel könnyen (lehet Pesten is) , egyszerűen megközelíthető 2 kutyával, Pünkösdkor sincsenek sokan, és esetleg étkezési lehetőség is van.

2021. máj. 21. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Pest kornyeken kutyasmentes kutyazos hely? Nem egyszeru ... talan ha jo idopontot valasztasz, akkor keves emberrel talalkozol.

Akarhogy gondolkodom, csak Budakalasz jut eszembe ... de valohaban ha nem ismered a kornyeket, akkor semmi ertelme arra menned, mert csak balfaszoskodnal.

Pesten baromi sok kutyas van! Nem nagyon talalsz ures placcot.

Visegrad - Mogyoro hegy hetkoznap delelott altalaban tok ures ha nem vagyok ott :)

Nyar elejen erdemes Dunazni Kisorosziban megintcsak hetkoznap, de csucsidoben tele van kempingezovel.

Luppatol kifele Szentendreig eleg jo a placc, de ott is rengeteg a bringas.

Amugy reggel 6-kor a Margitsziget is tok jo ... rajtam kivul nem igen van csak par futo.

2021. máj. 21. 20:01
 12/12 A kérdező kommentje:
A reggel 6 nem a kedvenc kirándulós időpontom, de a lényeget értem 😂.
2021. máj. 21. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!