Egyik kutyusunk folyamatosan nyalogatja a párom "beteg" lábujját. Miért csinálhatja ezt?
Páromnak a nagylábujján benőtt a körme, sokat szenved vele. Begyullad, gennyes lesz, ki kell műteni a benőtt körömrészt.
Az utóbbi időben 2 kutyusunk közül az egyik irreálisan nagy érdeklődést mutat az említett lábujj iránt : folyamatosan nyalogatja.
Senki másét, és semelyik másikat, csak azt az egyet. De már-már annyira zavaróan, hogy lépni nem tud tőle ha papucsban van, le nem száll a kutya róla. Néha cipőn át is nekiállna nyalni.
Tudom hogy a kutyák a saját sebeiket nyalogatják, de ilyet még soha nem tapasztaltam és nem hallottam senkitől.
Valami különleges sebgyógyító képessége van a kutyámnak? :D
Nekem simán ennyi megoldotta az évek óta tartó problémám: "Plusz a sarkoknál hagyja túl nőni a körmét, sose vágja be, mert pont ettől tud benőni." Lehet mindenféle lézeres vagy egyéb műtét nélkül ez másnak is megoldás lesz.
Én is arra gondoltam egyébként, hogy inkább ízlik a kutyinak. Enyém mondjuk akkor is nyal, ha tuti csak gyógyítani akar, mert semmi felületi seb nincs az adott testrészemen, de "csak" egy gyógypuszi erejéig aztán hagyja.
Ennyi sötét embert...Azért nyalja a kutya,amiért máskor eszi a s*art például némelyik...Semmiféle gyógyítás nincs a dologban.Egyszerűen sok kutya szereti a rohadt és hasonló dolgokat...
Ezt a gyógyítás dolgot csak egyesek szeretik bemesélni maguknak.Főleg akik a lakásban is kutyával élnek.
Ne próbáld a saját sötétséged azzal palástolni, hogy másokat sötétezel.
Elég együgyű dolog.
...pedig sötétek is a válaszoló kutyab*zik.A kutya nem egy tiszta állat,egyesek csókolgatják,meg nyalatják vele magukat...
A 17-es és pajtásai az együgyü...Egyél egy kis ku**akakit is,mert fincsa. :D
“ Egyél egy kis ku**akakit is,mert fincsa. :D”
Ha te mondod. 😂
Sózni szoktad, vagy cukrozni? 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!