Trükközni akart az oltàssal az àllatorvos?
Kutyàmat oltàsra vittem egy àllatorvoshoz.
Beadott neki egy veszettség elleni (versican) oltàs ès egy (biocan) betegség ellen oltàst.
Amikor végzett oda adta az oltàsi könyvet,megnéztem ès làtom,hogy csak a veszettség elleni oltàs matricàjàt ragasztotta be ès becsételte le hologramos matricàval.
Megkérdeztem,hogy a betegség elleni oltàst miért nem ragasztotta be? Azt mondta,hogy ő azt nem szokta,különben is csak a veszettség elleni a lényeg.
Majd megkérdeztem,hogy miért nem a versicanbol adott neki betegség ellenit is? Azt mondta mert az neki elfogyott.
Akikhez eddig vittem versicant adtak neki ami ketto az egyben volt veszettseg es betegseg elleni is.
Szerintetek csak a veszettseg ellenit adta be a kutyàmnak? Mert 1x szúrt meg. Vagy volt akkora gyöker hogy a versicant ès a biocant egybe keverte es ugy adta be ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!