Pár hét múlva megyek a kiskutyámért vonattal meg busszal! Mire figyeljek ez alatt? Hogyan szállítsam?
Az út körülbelül 4-5 órás lesz, de lehet akár 6 is. Miben hozzam haza? Gondolkodtam ilyen táskán, ami az ölebek számára van készítve,erre gondolok
a kiskutya beleférne, mivel nem lesz olyan nagy még akkor vagy a szállítóboxra, a kisméretűre, de mikor megnéztem mennyibe kerülnek ezek, hát kissé elhűltem, mert elég drága számomra, és hát elég felesleges pénzkidobás lenne, mert a kutya két három hónapon belül kinőné :/. Szerintetek próbáljak valahonnét kölcsönkérni? Csak mondjuk nincs kutyás ismerősöm, próbáljam meg az állatorvosunktól, lehet neki van mert mopszokat tenyészt .
Rengeteget vonatozom, amikor a kutyám még kicsi volt és elfért benne, agy régi válltáskában utazott, a vonaton meg az ölembe tettem, végigszunyálta a 3-4 órás utakat. Jegyet már kiskorában is venni kell neki, de nagyívben nem érdekel senkit, hogy miben szállítod. Ha van egy régi válltáskád/oldaltáskád, amit nem használsz, merevítsd ki az alját kartonnal (vastag kartondoboz oldala, amit bármelyik élelmiszer üzletben kérhetsz, tökéletes) és béleld ki vízhatlan fóliával. Mondjuk nem valószínű, hogy belepiszkít, ha vonat indulása előtt még engeded valahol a fűben elvégezni a dolgát.
Vízről mindenképp gondoskodj neki. :)
Sok boldogságot a kutyushoz. :)
Tényleg a régi utazótáska nem is rossz ötlet, tartom magam elég ügyesnek ahhoz, hogy átcsináljam, van itthon egy csomó régi,az oldalzsebet kivágva, olyan hálós anyagot varrok bele mint a szúnyogháló, és tényleg kimerevíteni az alját, milyen praktikus :). A pórázát, meg a nyakörvét és a fekhelyét így-úgy is elkezdtem már magam megcsinálni, akkor nekilátok ennek is :D
Köszönöm a segítséget és tanácsokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!