A szomszéd kutyája folyamatosan át szökik hozzánk. Mi tévő legyek?
Villanypásztort húznék ki és közölném a szomszéddal, hogy holnaptól nem zárom kennelbe a kutyámat.
(off: amúgy hatalmas respect, hogy ennyi türelmed van és ennyire kompromisszumképes vagy, az emberek többsége biztos nem zárná el a kutyáját a saját portáján belül, más kutya testi épsége érdekében, kerítést meg biztos, hogy nem csináltatna)
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat!
Rendeltem villanypásztort!
És bejelentettem a hivatalba a történteket , a videókat is hozzá csatoltam. Ma reggelre megölt 7 csirkémet , arról is van videó felvételem , igaz csak egy kis részlet de a lényeget felvette a biztonsági kamera. Az állatvédőknek is oda fogok szólni. A szomszéd a reggel történtek óta ki sem jött a házból , nagyon lapít . Egy bocsánat kérést azért elfogadtam volna de nem baj , kártérítést fogok kérni. Ma lesz az utolsó hogy bezárom a kutyámat estére , mert tudom hogy nem a kutya hibája hogy ekkora paraszt gazdái vannak akik nem nevelik meg azért nyílván nem akarom hogy megölje a kutyám. De holnap reggel biztos beolvasok a szomszédnak..
Sicra márkájú villanypásztort rendeltem , remélem beválik.
De lefogom betonozni a kerítés alját is.
Sajnos igen tudom ha lesz lehetősége a többi csirkémet is lefogja ölni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!