Tudnátok segíteni ezzel a táppal?
Morando kutyatáp (pontosabban a zöld zsákos, a zöldséges, de más fajtájút is meghallgatok), az analitikai összetevőkre lennék kíváncsi.
Egyszer már vettem a válogatós kutyámnak, ha jól emlékszem 7-8 ezer között volt. Szerette, de az analitikai dolgokat nem találtam neten. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Vagy hasonló árkategóriában jó/jobb tápok. Legfeljebb 7 ezret tudok rászánni a kis bevételemből, elég nagy részét teszi ki a kutya a kiadásaimnak (nem bánom és nem sajnálom, csak ennél többet nem tudok kajára szánni).
Ha mar vettel, akkor a tap zacskojan rajta kellene lennie az osszetevoknek.
Annyit talaltam rola, hogy az auchanban lehet kapni, akkor olyan jo nem lehet, max par% hus van benne.
morándóért kár pénzt adni
sárgarépa
rizs
bő vízbe főni és ha megfőttt kész és bele kis só
fél kiló rizs
negyed kiló, fél kiló disznómáj
ez a morándó ez szar tápnak felel meg, nem éri meg etetni, inkább főzz külön, a fenti receptnek kg-ja 400-ra jön ki.
ennyiért morándót sem kapsz... jó tápot meg 800-tól felfelé kezdődnek
vagy farhátat is adhatsz, kacsát, de az nyers etetéshez tartozik, az nem jó főve adni
2-es receptje nem rossz, de az aranyokra vigyazni kene. Tobb hus kell, kevesebb szenhidrat es persze ne legyen egyhangu.
Bar nem tudom, hogy mekkora a kutya, de ha kistestu es nagyobb tetelben, akciosan veszel jo minosegu tapot, akkor siman megvan a havi etkezese 5-7 ezerbol es megsem szart eszik.
Ha nagytestu, hat, akkor passz. Sajnos nem olcso a kutya etetese es tartasa, de ha nem kapja meg a megfelelo tapanyagokat, akkor majd az alltorvosnal fogsz kifizetni egy vagyont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!