Az ilyen kiskutyának milyen betegsége lehet? (Kép lent)
Figyelt kérdés
Ma láttam egy csomó ilyen felpuffadt hasú kiskutyát, hazaakartam hozni őket, mert ki voltak dobva (1-2 hónaposak lehetnek).
Viszont az egészséges kutyám miatt nem mertem hazahozni őket, mert féltem valami komoly betegséget elkap.
Felhívtam a legközelebbi köztereseket, hogy pontosan hol, meg mint vannak a kutyák, de azóta nem jelentkeztek.
2021. máj. 13. 23:27
1/8 anonim válasza:
Férges.
A közteresek jelentkezését miért várod? Rájuk lehetett volna telefonálni, hogy mi a helyzet.
Remélhetőleg valamelyik állatmentéssel foglalkozó csoporttal felvették a kapcsolatot.
2/8 anonim válasza:
Legalább annyi eszed lehetett volna hogy beviszed őket egy menhelyre nem ott hagyod őket.
4/8 anonim válasza:
Ez most nem teljesen értem. A képhez odaírod hogy férges kiskutya, de akkor minek kérdezed? Egyébként legalább csak valami dobozban elvihetted volna őket valahova hogy ne kidobta legyenek.
5/8 anonim válasza:
Az szép, hogy inkább otthagytad őket...egy menhelyig simán elvihetted volna legalább.
6/8 anonim válasza:
Direkt polgarpukkasztas. Ennyire sotet nem lehet valaki.
7/8 A kérdező kommentje:
Itt nincs menhely.
2021. máj. 14. 20:30
8/8 anonim válasza:
Nincs önkormányzat, nincs közeli állatmentő szervezet, nincs gyepmesteri telep, nincs állatorvos sem? Vannak furcsa emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!