Amstaff-tacskó keverékből mekkora felnőtt lesz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 19:43
1/10 anonim válasza:
Olyan közepes testű kutyát képzelj el!
2/10 anonim válasza:
Szerintem is olyan közepes. Amúgy ha inkább amstaff akkor kicsit nagyobb közepes, ha meg inkább tacsi, akkor kisebb közepes.
3/10 A kérdező kommentje:
és képet esetleg tudnátok linkelni, hogy kb hogy fog kinézni?:)
2010. aug. 23. 19:57
4/10 anonim válasza:
Attól függ melyik az anyuka...Amelyik az anyuka,arra fog jobban ütni a kicsi.
5/10 A kérdező kommentje:
tacsi:)
2010. aug. 23. 20:01
6/10 anonim válasza:
első voltam. akkor közepes méretűre számíts.
7/10 anonim válasza:
Ezt nem lehet biztosra mondani, hiszen a gének elég random módon keverednek. Lehet tacskósabb (méretre is, formára is) meg amstaffosabb kölyök is az alomban. A keverék akkor is lutri, ha ismered a szülőket.
Méretre egy kb. biztosat lehet kijelenteni: a tacskó és az amstaff között lesz valahol :)
8/10 anonim válasza:
Ő egy pit-tacsi mix, olyasmi lesz a tied is :)
9/10 anonim válasza:
Jajj bocsi, dehülye vagyok nem linkeltem be a képet..... :( Sorry,most meg nem találom :(
10/10 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 24. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!