Mennyire rossz ez a Pennys kutyatáp?
Igazából be sem szoktam menni az áruházak kutyarészlegére, mert rendelem a kutyakaját (Taste of wild) de fordult már elő mostanában hogy késett a rendelés, vagy én voltam szétszórt és nem rendeltem időben és jól kicentizve volt a kajája a kutyának és tiszta ideg voltam. Agyaltam rajta hogy kellene valami vészmegoldás ha így járok máskor is. Ma a Pennyben találtam egy tápot Bodie Select ami 26% húst tartalmaz, megakadt rajta a szemem, mert az egész nem rossz. 26% baromfi, olaj, zsír, gabonafélék van ráírva
Fehérje 25%, zsír 16%
és csak 1000 ft a 3 kg, vészmegoldásnak talán annyira nem rossz, a Pedigree meg társai szerintem rosszabb.
Vészmegoldásnak elmegy szerintem is.
Habár én ha elnézem az optimális rendelési időpontot, hús szoktam venni amit összefőzök zöldségekkel. Nem volt még rá panasz :)
A lidlben lévő Orlando Gourmet se rossz átmeneti megoldásnak.Abban is van 26-30% hús. :D
Én,ha késik a rendelés (mint most,zooplus jön 13.-án) mindig addig csontos csirkemellet adok neki némi rizzsel keverve addig a pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!