Valaki tud a környéken jó molosso presa mayo tenyészetet? Mennyi lehet egy ilyen kiskutya?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 17:36
1/7 anonim válasza:
Tenyészet?!
Egyetlen egy ilyen kutya van,annak született 3 kölyke akik nem hasonlítanak rá és el is pusztult belőlük kettő.
Így 2017-ben ahogy fellebbent az új fajta híre úgy fel is hagytak vele.
Nincs ilyen kutyafajta a képek pedig az egyetlen tigris csíkos létező kutya kivételével mind szerkesztve vannak.De látszik is,ahol el vannak nyújtva a kutya tagjai ott homájos az összes fotó.
2/7 anonim válasza:
Instan keress. En is ott fedeztem fel!! Magyarok nem gyartanak ilyen szep testes kutyat.
Instan amstaffbol is van a magyarorszaginal 2x akkora meret.
Itt mindenbol csak kicsi sovany kutyat arulnak.
3/7 anonim válasza:
Ezt talaltam. Irj nekik es fizetes elleneben leszallitjak a cimedre a kolykot. En is majdnem kulfoldrol hozattam kutyat.
4/7 anonim válasza:
Talán kapsz kutyát csak nem mindegy milyet és mit..hogy ezt a molo ízét nem az holtbiztos.:D
5/7 anonim válasza:
És még ki is emeli a kérdést.ah.Keress csak egy nem létező fajtát.🤦
6/7 anonim válasza:
De ronda ez a kutya.Még jo hogy nem lehet kapni.
7/7 anonim válasza:
Photoshoppolj magadnak te is egyet, mashogy nem igazan...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!