Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya lenne jobb döntés?

Melyik kutya lenne jobb döntés?

Figyelt kérdés

Adott két kutya:

1. Az egyik egy idős, de nagyon szép kutya. Korából adodoan már nem játékos. Viszont kerítés mászós, valamit húzni kellene a kerítés tetejére hogy ne tudjon szökni.

2. A másik egy egy éves szinte kölyök kutya. Korából adodoan játékos. Viszont csúnyácska. Jóval csúnyább mint a másik.

Van egy már meglevő kutya aki mellé kerülne. Rola: 4 éves játékos, barátságos.

Ha a szívemre hallgatok az idoset választanám mert kimentenem a menhelyrol 4 év menhely után. De most nem fér bele a kerítés alakítás. Illetve nem akar annyit játszani mint a 4 éves.

Ha az eszemre hallgatok akkor a fiatalt, mert ő még játszik a masikkal és nem kell rendezkedni miatta. Csak hát csúnya szegény.

2021. máj. 9. 17:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%
Ez a plüss kutya duma annyira 2019-ből vissza maradt szöveg.Már akkor sem volt vicces.
2021. máj. 10. 23:27
 22/26 A kérdező kommentje:

18nak köszönöm az értelmes választ. Én is úgy gondolom hogy attól függetlenül hogy a maga módján szeret az ember minden kutyát nem mindet vinné haza. Kell egyfajta "kémia", valami első látásra szerelem.

Az ostobák meg plüsskutyazzonak csak.

2021. máj. 10. 23:38
 23/26 anonim ***** válasza:

18+21 én voltam.Nyugodtan válogass hiszen kutya életnyi időre viszed haza.Az nekik rengeteg idő.Hogy az is most 15 vagy 1 év azt a sors eldönti,de azt az időt már olyannal töltsd el akit tényleg szívből szeretnél.:D

Dugig vannak a menhelyek és az internet is gazdi kereső kutyákkal majd csak lesz olyan ami minden szempontnak megfelel.Vagy legalább a lényegeseknek. :)

Sok sikert!

2021. máj. 10. 23:48
 24/26 anonim ***** válasza:
#21 99% nem azért mondja mert vicces, hanem mert így van. Nagyon sok olyan ember van, akinél sokkal jobban jár egy kutya a menhellyel.
2021. máj. 11. 07:04
 25/26 A kérdező kommentje:
De az pont nem én vagyok. Két mondat alapján úgy gondolom nem ismersz.
2021. máj. 11. 07:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy harmadik kutyát. Az egyik nem tetszik, aásik pedig szökik, és ki tudja miylenmás berögzött gondjai vannak, plusz a te fiatalabb kutyád aktív, egy lassabb öreggel nem fognak jó kijönni. Keress egy szemrevaló kutyát, aki habitusban közel áll a meglevő kutyádhoz és meg is tudsz vele birkózni
2021. máj. 12. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!