Melyik kutya lenne jobb döntés?
Adott két kutya:
1. Az egyik egy idős, de nagyon szép kutya. Korából adodoan már nem játékos. Viszont kerítés mászós, valamit húzni kellene a kerítés tetejére hogy ne tudjon szökni.
2. A másik egy egy éves szinte kölyök kutya. Korából adodoan játékos. Viszont csúnyácska. Jóval csúnyább mint a másik.
Van egy már meglevő kutya aki mellé kerülne. Rola: 4 éves játékos, barátságos.
Ha a szívemre hallgatok az idoset választanám mert kimentenem a menhelyrol 4 év menhely után. De most nem fér bele a kerítés alakítás. Illetve nem akar annyit játszani mint a 4 éves.
Ha az eszemre hallgatok akkor a fiatalt, mert ő még játszik a masikkal és nem kell rendezkedni miatta. Csak hát csúnya szegény.
18nak köszönöm az értelmes választ. Én is úgy gondolom hogy attól függetlenül hogy a maga módján szeret az ember minden kutyát nem mindet vinné haza. Kell egyfajta "kémia", valami első látásra szerelem.
Az ostobák meg plüsskutyazzonak csak.
18+21 én voltam.Nyugodtan válogass hiszen kutya életnyi időre viszed haza.Az nekik rengeteg idő.Hogy az is most 15 vagy 1 év azt a sors eldönti,de azt az időt már olyannal töltsd el akit tényleg szívből szeretnél.:D
Dugig vannak a menhelyek és az internet is gazdi kereső kutyákkal majd csak lesz olyan ami minden szempontnak megfelel.Vagy legalább a lényegeseknek. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!