Lesz egy fekete labradorom és ezek a kérdések: max mekkora lehet? mennyit kell vele sétálni? mekkora ház kell? mennyit eszik? stb. a kiokosító kommenteket hogy még ezt se tudom nem érdekel.
nagyon köszönöm!
Tudom nagyon sokat kérdezek de szerintetek mi legyen a neve?mert még nincs neki és valami cuki nevet szeretnék neki de olyat ami fiúnak és lánynak egyaránt megfelelő
Az nem baj, ha valaki kérdez, azt jelenti, tanulni akar ;) Meg ez a platform pont ezért van :D
Hát mikor mi hoztuk, akkor összeült a család és együtt agyaltunk :D
Végül a Lucy név mellett döntöttünk és szerintem illik is a személyiségéhez.
Szerintem ha magadhoz vetted a kicsit, akkor várj pár napot, figyeld meg milyen kutyus, és próbálj valami olyan nevet választani, amiről úgy érzed, illik hozzá. Lehet, pont nem egy unisex név lesz az, amire azt mondod, na igen, ez a név tökéletesen illik a kicsihez :)
nagyon köszönöm! megfigyelem aztán keresek neki egy k
jó nevet.
Majd oszd meg velünk is, végül melyik név mellett döntöttél :D
Mostmár kíváncsi vagyok.
Sziasztok! Gondolkodtam és két név mellett döntöttem nem tudom melyik legyen🤷🏼♀️. Az egyik:
Coco
a másik
Lucky
:D
Sok boldogságot hozzá :)
Majd esetleg lehet róla képet kérni? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!