Mi lehet a megoldás? Ki fogja bírni a kutyusom?
Remélem ősszel már kapok munkát, lehet egy hónap, de lehet csak három hónap múlva. De van egy yorkim, és nem tudom hogyan fogja bírni. Húgom iskolába jár, délután a pasijával van, rá nem számíthatok, apum reggeltől késő délutánig dolgozik. Páromra szintén nem számíthatok. Megpróbálok egy délutáni műszakban elhelyezkedni, hogy minél kevesebbet kelljen eltöltenie itthon, egyedül. De ha sehogyan sem sikerül 8-10 órát egyedül kell tölteni, 15 kmre lakok a várostól, ahol munkát kaphatnék, nincs kocsim, nem fogok tudni haza ugrálni. Ki fogja bírni?
Aki csak leoltani akar, hogy minek nekem a kutya, ha nem tudok vele lenni, kérem mellőzze, így is van elég gondom. Mikor megkaptam páromtól úgy volt másfél évig itthon leszek, hiszen csak a vizsgáimra kell készülnöm. De nagyon kell most a pénz.
Mennyi idős a kutya? Egy felnőttnek ennyit ki kellene bírnia egyedül, a legtöbb kutyás dolgozik ám. Mondjuk mivel kistestű, neki nem olyan könnyű visszatartani ilyen sokáig, jó lenne ha valaki le tudná vinni közben egyszer.
Eleinte biztos elégedetlenkedni fog, de megszokja.
Ki fogja bírni. A szobatisztasággal lehetnek majd problémák, mivel kistestű, de az is lehet, hogy eleinte "bosszúból" fog odapiszkítani (az enyém is csinálta, már leszokott róla). Mindenesetre kezdd el fokozatosan hozzászoktatni az egyedülléthez, és szerezz be kutyapelust. :)
Az ilyen kistermetű kutyák hajlamosabbak a hisztire, úgyhogy tényleg fontos, hogy minél hamarabb hozzászokjon az egyedülléthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!