Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya etetés ki birja?

Kutya etetés ki birja?

Figyelt kérdés
Jövőhéten először lesz egyedül délelőtt a 7 hónapos kutyám . Ennyi időt sose volt egyedül itthon. Szobatisztára való nevelésbe úgy állok , hogy 4szer viszem le jelenleg egy nap és így semmi sincs itt fenn a lakásba. Kétszer etetem meg reggel 7 és este 7 , nekem jövőhéten reggel fél6kor elkell jönnöm itthonról . Ki fogja birni kora délutánig , hogy nem kap kaját , mert nem gondolom jó ötletnek megetetni és úgy itthon hagyni. Indulásom előtt levinném elvégezni a dolgát .
2021. máj. 7. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem etesd meg.

Mindenképp.

Rossz dologhoz fogja kötni azt, hogy nem vagy otthon.

Nem vagy otthon, nincs kaja,bepánikol,kialakulhat a szeparációs szorongása is.

Inkább pisiljen és kakiljon be, minthogy a későbbiekben nagyobb problémával nézz szembe.

2021. máj. 8. 10:53
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Este fölösleges kétszer megetetned! Egyébként egy egészéges kutya ha 4-5 napig, vagy akár egy hétig sem kapna enni, akkor sem lenne a világon semmi baja. A kutya szervezete nem olyan, mint az emberé.
2021. máj. 9. 05:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Ki eteti meg este kétszer??????
2021. máj. 11. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Te, ha k~ső délután, és este is adsz neki.
2021. máj. 11. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
Én ezek után már csak a kutyát sajnálom.
2021. máj. 27. 20:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Valami félre ment nálatok nagyon :D
2021. máj. 31. 17:49
 17/17 A kérdező kommentje:

"Te, ha k~ső délután, és este is adsz neki."

Ki mondott ilyet?

2021. máj. 31. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!