Kutyám bordáján fájdalmas csomó, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Másfél éves ivartalanított kan. A bal bordáján van a duzzanat, kemény, valamennyire mozgatható, de ha piszkálom láthatóan fáj neki. Más baja abszolút semmi nincs. Lehet csak simán beütötte?
Ha nem múlik el természetesen elviszem orvoshoz.
2021. máj. 7. 13:39
1/14 anonim válasza:
Oltás után szokott ilyen lenni általában.
2/14 A kérdező kommentje:
Kb 3x3 cm, elég lapos.
2021. máj. 7. 13:42
3/14 A kérdező kommentje:
A bordáján van oldalt, mostanában nem kapott oltást.
2021. máj. 7. 13:42
4/14 anonim válasza:
Lehetőség szerint mihamarabb vidd el dokihoz.
5/14 A kérdező kommentje:
Még várok kb egy hetet, hogy elmúlik e, csak addig is jó lenne tudni lehet e ez egy olyan bagatell dolog, mint pl hogy megütötte.
2021. máj. 7. 14:41
6/14 anonim válasza:
Nem fog magától elmúlni. Viszont ha daganat, akár az élwte is múlhat azon, mikor viszed orvoshoz.
8/14 A kérdező kommentje:
Mert szerintem eddig nem volt ott, és ha csak beütötte elmúlik magától. A héten már semmiképp sem tudom vinni, itt nincs ügyelet, leghamarabb a hétfő, addig meglátom változik e.
2021. máj. 7. 16:13
9/14 anonim válasza:
Amm..hogy is hívják azt a területet..
Megpróbálom körbe írni: az oldala azon felén ahol a lába vége,'hónalja' van?
Mert akkor az az egyik nyirokcsomó és begyulladt.
10/14 anonim válasza:
Kerestem egy cikket.Ne haragudj,de nem jutott eszembe a terület neve.
Alighanem nyirokcsomó duzzadt be és az sajnos utalhat rossz indulatú rákra is.
Ha mázlid van csak egy kis gyulladás amit antibiotikumos kezeléssel egy hét alatt eltűntetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!