Kutyakozmetika Miskolcon vagy a környéken?
Aki tud Miskolcon kutyakozmetikát segítsen!
Az árak is érdekelnének!
Yorkshire terrierem van ,első kozmetikája lenne!
Köszönöm!
Szia!
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok, nekem egy yorkshire-em van. Nekünk is az első kozmetikánk lenne. Én nem az árak miatt aggódom, nekem egy bichon-os ismerősöm azt mondta, csak olyanhoz szabad vinni, akinek ismerjük a munkáit, megbízunk benne. De én nem ismerek ilyen embert.
Alig találok Miskolciakat akik megmutatják a munkáikat!Engem az érdekelne hogy a Yorkimmal mit tudna csinálni a k.kozmetikus!
Az első válaszoló küldött egy linket ami megfogott!Köszönöm neki!Valószínű oda megyünk majd!Igaz, nem látok Yorkiról képet!De próba szerencse!
Utolsó!Ha esetleg Miskolci vagy és hamarabb eljuttok mint mi kérlek írd már meg a véleményed!Köszike
SZIASZTOK!Ajánlanám magamat mint kutyakozmetikust!Egyedüli Mester kutyakozmetikus vagyok Borsod megyében.Több éves szakmai tapasztalattal és persze altatás nélkül várom a kutyusokat a Kazincbarcikán található Tracy kutyakozmetikában baráti áron!
Germuska Ágnes 06-20/400-6843
Kazincbarcika Mátyás Korály út 44-48.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!