Hogyan tudtátok meggyőzni az albérletetek tulaját, hogy megengedje a kutyatartást?
Sziasztok!
Szeretnénk befogadni egy kiskutyát holnap fogunk beszélni ezzel kapcsolatban a tulajjal.
Mikor beköltöztünk eléggé lelakott állapotban volt a lakás. Az előző lakók bent cigiztek, leverték a fal széleket az ajtóknál stb. Mi mindenhol kifestettünk, a hibákat kijavítottuk, rendben tartjuk a lakást.
Aggódunk, hogy nem fog rábólintani a kiskutyára. Szeretnénk neki megmondani hogy hajlandóak vagyunk többet fizetni, valamint kiegeszithetjuk a szerződésünket is azzal, hogy a károkat mi álljuk és teljesen kifestünk újra mielőtt kikoltoznenk majd.
Szerintetek ezen kívül mit lehetne még felajánlani?
Néztünk lakasbiztositast is ami a kutya által okozott károkra vonatkozik, de sajnos ilyen nincs.
#11 -én mondjuk csak egy border collie-től, vagy egy skót juhásztól olvadnék el. :)
A hörgő-börgő, fingó bulldog, vagy mi a fene, ami csak röfög egész nap a dülledő szemeivel, meg a lihegő amstaff, és a kényes yorkie az nekem nem kutya. Az egy szar.
Én inkább macskás vagyok, de igen, volt exbarátnőm, akinek border collie-ja volt, és imádtuk egymást. Komolyan a barátnő lett féltékeny a saját kutyájára, hogy engem jobban szeret. :) :)
...szóval igen, egy normális kutya valszeg el tudna téríteni, mint tulajt. :D
Szerintem meg fogja engedni, hogyha ilyen dohányosok voltak az elődeitek.
Ha így elmondod neki, hogy kauciót kibővítitek, meg a szerződés bővítést is megemlíted. Ha fair vagy és ő sem tahó, akkor ő is fair lesz. A bérletdíj emelést akkor említsd csak, ha nem igazán enged.
Viszont ha nem, akkor nem, hiszen az ő tulajdona.
Nekem is van kiadott lakásom, a szerződésben nálam úgy van, hogy a kisállat nem akadály, én a gyereket kötöttem ki, hogy nem mehet. Felújítás után beköltöztek és összefirkálták a frissen festett falat, a tapétát, plusz a nagyobbik festékszóróval graffitizett a vadiúj ajtóra. :D
Ezek után mondtam, hogy kösz, de soha többet.
A mostani albérlők nagyon rendesek, csendesek és találtak egy nagyobb testű kutyát, azonnal felhívtak, hogy hazavihetik-e. Én rögtön mondtam, hogy igen mert megbízhatóak és lelkiismeretesek. Ők az elsők, akikhez nem kell kimennem, hanem utalják a bérleti díjat és a rezsit is, szerintem fél éve nem láttam a lakást. Néha a csaj küld képeket, hogy minden rendben van, de náluk amúgy sem aggódnék.
Szóval ha vagytok ilyen viszonyban és a főbérlő bízik bennetek, akkor meg fogja engedni.
Kérdező, majd írj, hogy mit szólt a tulaj.
Én nagyon szurkolok nektek!
#12, attól hogy neked ezek a fajták nem tetszenek, attól még nem "szarok", és
ha nem kutyák akkor mik? Növények? :D
Sok embernek nem a szíve csücskei a mai divatos kis zsebben elférő fajták, én is egy vagyok közülük, de attól még nem kell fikázni. Senki nem kötelez, hogy olyan kutyát tarts. De mondjuk azt nem értem, hogy mi az a "lihegő amstaff" hisz minden kutya liheg, meg azt se hogy egy stafford neked miért nem kutya. Ugyanolyan kutya mint az összes többi.
18#
Sajnos hallani sem akart róla. :( Várnunk kell míg saját otthonunk lesz. Köszönöm a szurkolást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!