Mi lehet fél éves yorkimmal, ha este 2x ment a hasa, és ma reggel hányt? Ilyenkor mit lehet neki adni enni?
a rizs minden "szar" tápban benne van, mitől puffadna fel úgy mégis?!
a rizs székletfogó....
főtt húst ilyenkor nem adunk!!! ez alapszabály. még csirkemellet sem!
ha valaki nem ért hozzá ne szóljon ide legyen szíves!!!
Állatpatikában pedig kapható a Hill's I/D kutyakonzerv, vagy táp. Ilyenkor ezt adunk a kutyának.
amúgy én is kapok mindig rendes kórlapot és számlát az állatklinikán. amit mellesleg a gépük is feljegyez, így ha legközelebb megyünk már látják a kórelőzményeket...
egyébként szerinted a párizsiban mennyi jótékony cucc van?
szerinted az pont egy bélgyulladás/Gyomorgyulladás kezelésére való?
kutyának kutyatáp való: Orijen, Acana.
Nem disznót tartasz, hogy ami éppen van azt belé tömjük!!!
Sajnálom, ha kemények a szavaim, de ez az igazság.
mivel ez egy gyógyszeres konzerv, ami szinte egyedülálló a piacon.
persze vannak más gyártók hasonló termékei... de azok nem ilyenek, csak gyógyhatásúak...
lehet, hogy a Hill's sima tápjait nem adnám a kutyának a sok szénhidrát miatt, de egyet alá kell írnom, állatgyógyászatban ők az elsők.
a főtt hústól ilyenkor még jobban hasmenésük lesz.
De nem kell rám hallgatni... pedig én már párszor végigjártam ezt a hányós-hasmenős bélgyulladásos dolgot szintén yorkival...
:)
csak akkor megint kár volt kitenni a kérdést, ha a kedves kérdező úgysem fogadja meg :)
Az utolsó válaszolónak írnám, hogy nem mondta senki, hogy nem fogadom meg a tanácsokat. A párizsit még a kérdés előtt adtam neki. És az azért kapta, mert tudom, hogy azt tutira megeszi. Vettem neki 2 féle konzervet és ott romlik meg a hűtőben, mert nem eszi meg.
Ma csak egyszer ment a hasa, de az is elég volt. Így holnap adok neki egy kis főtt rizst.
Még az lenne a kérdés, hogy az állatpatikában lehet venni vény nélkül is erre az esetre valamit?
Tegnap evett pár falat száraz tápot és pár szem főtt rizst, és éjszaka már nem volt semmi baj. Ma reggel már rendesen evett és hála égenk már jól van. :)
Köszönöm midenkinek a segítségét, tanácsát! (Lehet, hogy szükség lesz még rá. :))
indesztinált tápot a Royal Canin csinál, hasmenéses célra. (23.40-es vagyok)
és felteszem a kezem én kaptam számlát a FeliCaVet-ben -mindig adnak- (Bp, Rétköz utca 16), ott mindent ráírniak, hogy mit kapott pontosan az állat és mennyibe került az az akármi és nagyon tisztességes, udvarias a személyzet, egyáltalán nem a pénzre mennek, felszerelt rendelő (UH,rgt,műtő) tudom mindenkinek ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!