Harapott már meg kutya? Ha igen, milyen fajta?
Engem meg nem harapott meg kutya, habar vicsorgatas mar volt sokszor+ biciklivel ha megyek parszor megkergettek mar. Volt, hogy pofan kellett rugnom egyet.
Egyebkent kutyaimado vagyok es van egy nagytestu kutyam.
Es pont azt nezem a kommentok alapjan, hogy a legtobb harapas kismeretu kutya altal volt...lehet jobb is igy:)
Tacskó és csivava. Mindkettő ismert. Előbbi az akkori barátomék kutyája, bementem hozzájuk úgy, hogy csak az öccse volt otthon, aki nem tudott parancsolni a kutyáknak, de azok meg bevédték őt. A térdem fölött kapott meg, szerencsére nem nagyon, mert odébb tudtam rúgni, csak belilult.
A csivava a lakótársam kutyája volt, tehát együtt is élt velem. Idegbeteg kis dög volt és nem tetszett neki, hogy becsuktam előtte egy szobaajtót, nem engedtem be, ezért lábon harapott. A papucson keresztül alig éreztem meg, de azért lehordtam annyira utána, hogy egész nap ne merjen kijönni a helyéről, és megtanulja, hogy ilyet ne merjen csinálni többet (nem bántottam, mielőtt valaki félreértené).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!