Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Zöldkagyló por oldódik vízben?...

Zöldkagyló por oldódik vízben? Illetve a szaga/íze jellegzetes, kiszúrja az állat ételben?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
2021. ápr. 29. 13:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ő még 4 kg sincs...

2021. ápr. 29. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:

1xűbb, ha 1xre adod be neki az egész heti adagot, mint naponta negyed grammokat kimérni.

Vagy amit már ajánlottak, zöldkagyló tabletta, GF 600, azt fel lehet oldani vízben, vagy bedobod a torkába és lenyeli.

2021. ápr. 29. 20:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2021. ápr. 29. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Majpastetomba beletenni? Eros illatu a maj ,hatha tesztik neki.
2021. ápr. 30. 01:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi, a màj pàstétom jó ötlet lett volna, erre nem is gondoltam... Viszont ma voltam bent, megkérdezni az àllatorvost, hogy szerinte így vízben be lehet-e neki adni, meg azt is meg akartam kérdezni, hogy a vesebetegségébe nem szól-e bele a kagyló por, erre "ràm beszélt" úgymond egy màsik terméket.

Ezt:

[link]

Ami igazán nem is izületekre van, hanem elsősorban a húgyútakat védi, bàr van benne glükozamin, de szulfàt, nem glükozaminoglikànok, ami a zöldkagylóban is. Nem tudom, van-e különbség...

Most nem tudom, ez jó lesz-e nekünk, mert ő ugye néha sàntikàl egy picit, szóval gondolom, a szalagokkal, izületeivel lehet valami, màr nagyon idős, 19 éves lesz a nyàron.:( Azt sem tudom, ez a termék tartalmaz-e akkora mennyiségben glükozamint,mint a zöldkagyló, vagy emellett sok lenne-e még neki a zöldkagyló is, vagy ezt a terméket, amit most vettem, adjam a többi cicàmnak megelőzésként, mert ők is ivartalanítottak...

Viszont a zöldkagylóban van taurin, és olvastam, hogy bele kell kalkulàlni a napi mennyiségbe.

Na mindegy, majd kitalàlom.

2021. ápr. 30. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!