Idos kutyanak jot tesz a memoriahabos matrac vagy csak uzleti fogas?
Fajnak az uzeletei mert mar idos. Nyarra keresek valamilyen kulteri matracot a hazikojaba, jo lenne memory-s ha tenyleg hasznal.
Vagy inkabb husito matrac lenne jobb a melegben? De abbol nincs memoriahabos.
A kutya jolete a szempont, nem az ar.
2-es, igen mashogy is tudom ot huteni. Van kutyamedenceje:)
De a haz korul is talal maganak arnyekot+ locsolva van a fu nyaron.
En is a memoriasra gondoltam, kulterire.
Volt. Az eredeti ágyat sem utálta, de a memóriahabosból ki sem lehetett vakarni belőle a kutyát, szóval biztos kényelmes volt neki. Némi javulást is láttam rajta, kb. 2 hét után. Nyilván az ízületvédőt nem váltja ki, de kombóba tök jó. Azzal tényleg számolj, hogy a memóriahabot nem érheti víz, mert tönkre megy tőle.
"csakis nyarra"
Elnézést a kötözködésért, de télen mi lesz...?
Ha az bármit is segít, a Vetbed Isobed is jó cucc, tök jó puha, amíg megmarad a bolyhossága, sok mosás után elveszti a puhaságát, a hűtő-fűtő, vízelvezető, lélegző hatása megmarad.
"Csakis nyarra" azert irtam, mert irtak, hogy vizes lesz. Ezzel azt akartam mondani, hogy outdoor vizallo matrac nyarra a kinti hazikojaba, tehat elvileg azert nyaron fedett hazikoban nem nagyon azik el a nagy melegben.
Telen a kutyus este bent alszik a garazsban, masik matracon:) teljesen szaraz helyen, tehat nem kell outdoornak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!