Van rá esély hogy egy kuvasz így a családjának tekint majd vagy legalább beenged a kapun?
A szüleimnek lett egy kuvasz kölyök kutyájuk,jelenleg nagyon kedves talán félős is amikor elszőr találkoztunk behúzott farokkal elfutott , de itthon vagyok pár napja és labdáztunk meg szeretgettem.
A problémám hogy messze élek így 2-3 hetente jövök csak haza kb 3-4 napra szerintetek emlékezhet rám ilyen rövid időkből vagy telken kívűl ragadok ha szüleim esetleg még boltba vannak vagy más elfoglaltságuk van ?
Elkezdtem utánna olvasni a természetének ezért merült fel a kérdés bennem
(Van egy 5 éves komondorunk is vele semmi gond nincs hiába ritkán látjuk egymást mindig megismer és egy óriás kölyöké változik )
Én is tanúsítom, hogy egy kutya hosszú idő után is meg tud ismerni.
Munkahelyemen volt egy kis foxy kutya, én voltam a kedvence. Mindig szaladt oda hozzám, hogyha megjöttem, nyalogatott, akart velem játszani, ha olyanja volt, szinte le akart teperni (annak ellenére, hogy jóval nagyobb voltam nála).
Volt, hogy több, mint egy hónapig nem mentem ki a telephelyre, de olyan is volt, hogy majdhogynem 2 hónapot kihagytam. Ilyenkor inkább csak még izgatottabb volt. Annyi, hogy mivel ilyen hosszú idő után nyilvánvalóan nem azt fogja figyelni, hogy mikor jössz már meg, ezért hosszú idő elteltével később "szagolta ki" (vette észre), hogy már ott vagyok a telepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!