Fogkő eltávolítás? Orvossal vagy kozmetikussal?
A csivavam 4 eves lesz, es allando gond a fogko.
Havonta hordtam kutyakozmetikushoz aki eltavolitotta neki ultrahangossal.
De azt hallottam az nem olyan mintha doki csinalna. Mi a kulonbseg?
A doki alltatasba csinalja a kozmetikus nem.
Az orvos maskepp csinalja? Ha igen mivel ?
Illetve ilyen fiatal es mar alul elol hianyzik neki 3 foga...
Ha elviszem orvoshoz es elalltatja, kihuzza gondolom a mozgo fogait is. De a fogko eltavolitast miben csinalja maskepp?
Az orvos által eltávolított fogkó, az tényleg eltávolodik, míg a kozmetikusé nem teljesen.
Tapasztalatból mondom
Csak pl havonta fogkoleszedes miatt nem lehet altatni a kutyat,mert lehet a 3.alkalom utan nem kel fel.
Inkabb megelozni kene.
Ragcsakat adni, nagyobb szemu tap. Amivel bajlodik, rag!
Nekem 10 eves az 5kgos kutyam es egy deka fogko sincs a fogan.
Sokan azt hiszik a kistestu kutyaknak csak a konzerv jo. Pedig nagyon nem. Ugyan ugy kell ragniuk! Kulonben kirohad az osszes foguk.
Kozmetikus a plakkot tavolitja el.
Allatorvos viszont picit beljebb megy az injbe. Azert kell altatni hozza a kutyakat.
Tartosabb egy dekaval nem lesz. Ha ugyan ugy nem fog ragni. Ugyan ugy vissza jon a fogko.
Evente sem celszeru bealtatni a kutyakat ilyen miatt.
Mindenkeppen a megelozesre fektetnem a hangsulyt.
Nekem szedte mar le kozmetikus is meg allatorvos is.
Az elozo kutyamnak. De ugyan ugy vissza jott 2 honap alatt. Ha nem ugy kapott ragni valot.
Azert inkabb mostaninal oda figyelek.
Kap ragcsalni valokat. De hozza se nyul. Pedig nagyon sok mindent ki probaltam mar ! Nem nyomhatom a szajaba hogy marpedig ragjad.
Egyedul a nyers repat ragcsalja.
Tapot eszik !
Az állatorvos az íny alól is ki tudja szedni a fogkövet. Látja, ha egy fog gyulladt, illetve ki kell e húzni. Amit a kozmetikus csinál az látszatra oké, de azon kívül sokat nem ér.
Megelőzni kellene, mert havonta leszedettetni megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!