Mi a különbség egy ivartalan kutya pénisze és egy ivarosé közt?
Figyelt kérdés
Az ivartalannak eltávolítják a heréit? Látszatra meg lehet mondani hogy ivaros-e egy kan? Képet tudtok linkelni? Googleba nem tudom hogy kéne beírni.2021. ápr. 21. 17:05
1/5 anonim válasza:
nem a péniszét vágják le hanem a heréjét. A herélt és az ivaros kutya között annyi a különbség, hogy az ivarosnak vannak golyók a lába között, a heréltnek meg nincsenek. Bár ha csak elkötve van egy kutya, akkor nem lehet megmondani.
3/5 anonim válasza:
A péniszhez nem nyúlnak.
A herezacskókban lévő heréket távolítják el,azok termelik a kölyök gyártáshoz a kellő testnedveket.
Herezacskót többnyire felvarrják,ha kiszedték a heréket.Ha a gazdi kéri,hogy maradjon akkor marad csak,de akkor is látszik hogy üres,mert csak fityeg a lába közt egy bőrdarab.
4/5 anonim válasza:
#3. Nem fityeg az, max egy rövid ideig, mert visszahúzódik a bőr. Enyémnek is meghagyták a zacskót, de egy hónapon belül teljesen kisimult ott a bőr, nem lehetne megmondani, hogy ott hagyták a zacsit anno. 7 évesen lett ivartalanítva, tehát nem is volt fiatal, de a természet megoldja.
5/5 anonim válasza:
Legjobban hátulról látni hogy megvannak-e még a golyói. Kiveve ha hosszú szőrű és "benövi".
Egyébként én úgy vettem észre, hogy amelyikeket fiatalon ivartalanítják azoknak kisebb marad a pénisze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!