Nem adhatom örökbe a kutyát?
Megörököltem nagyszüleim kutyáját. Sajnos elég elhanyagolt, nem agresszív csak nem foglalkoztak vele és szörnyen neveletlen. Alapvetően az volt az elképzelés, hogy megpróbálok én találni egy gazdát neki, ha sokáig nem sikerül, akkor menhely. Azért így akartam, mert talán egy ilyen fbs posztra hamarabb lesz jelentkező, a menhelyen meg beleveszne a temérdek kutya közé és senkinek nem kellene. Szóltak viszont hogy ehhez elvileg már fog kelleni FELIR azonosító. Értelemszerűen nekem nincs nem is lesz.
Tényleg nem adhatom így örökbe, muszáj leadnom egy menhelyre?
Senki nem foglalkozik a FELIR azonosítóval.
Nyugodtan hírdest meg Facebookon, Jófogáson, egyéb helyeken.
szerintem biztos van, aki befogadná “csak úgy”.
idősebb kutyus gondolom, ha a nagyszüleidé volt, valószínűleg van, aki befogadná az idősebb éveire.
A felir csak a kereskedőknek kell, tehát azoknak akik pénzért árulják az állatokat rendszeresen haszon reményében.
Ha te egy kutyát szeretnél odaajándékozni valakinek az nem kereskedelem...
Kérheted menhely segítségét is, közvetített gazdikeresőként megosztják majd az oldalukon, nem kell, hogy egy kennelbe kerüljön, ha lesz megfelelő jelentkező, rögtön mehet tőled hozzá.
Így nagyobb esélyét látom, hogy jó gazdihoz kerül, a menhelyesek segítenek majd a szűrésben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!