Nem te döntöd el (utolsó válaszoló), hogy tenyészhető e vagy sem egy mérethibás egyed. Vagy megkapja a tenyésztési engedélyt vagy nem. Ha nem, akkor nyílván nem tenyésztik tovább, mármint a valódi tenyésztők. A szaporítókról most ne beszéljünk, mert ők még a saját anyjukat is eladnák 20 ezer Ft-ért.
2010. aug. 22. 11:36
12/18 anonim válasza:
Naná, hogy nem én döntöm el. De mivel mérethibás, ezért értelemszerűen nem kaphatja meg. Remélem. Ezért mondom, hogy kíváncsi lennék hogy tud-e valaki mutatni egy ilyen "mini" yorki tenyészszemle bírálati lapot, amin az áll, hogy "tenyészthető".
2010. aug. 22. 11:53
13/18 anonim válasza:
Hát ebből a hirdetésbők kiindulva már én sem tudom:
"Yorkshire Terrier mini kölykök eladók, kiváló genetikai háttérrel, stabil idegrendszerrel rendelkező, kisméretű szülőpártól.Többszörös győztes, Champion kantól, multichampion vérvonalú anyától. A kölykök családi környezetben nevelkednek, szocializáltak, szobatisztaságra előneveltek. Koruknak megfelelő oltásokkal rendelkeznek, rendszeresen féregtelenítve. Szerződéssel, Chippel, MEOE.-FCI. törzskönyvel, állat útlevéllel kerülnek átadásra. További intormációt a honlapunkon talál." .....
2010. aug. 22. 12:01
14/18 anonim válasza:
Minél kisebb annál több mini szinoníma áll a neve előtt(extra mini, über mini, minitoy), és minél több ilyen szó van a neve előtt, annál gyanúsabb hogy majd 20 kg-os roti keverékké fog nőni:D
2010. aug. 22. 12:25
15/18 anonim válasza:
Az aranykoszorús mestertenyésztők között is akad csaló,én is ismerek ilyet.Az ilyet hívják koszorús mesterszaporítónak.
2010. aug. 22. 14:02
16/18 anonim válasza:
létezik extre mini is meg mini és normál is de a mini és extre mini az mérethibás na és?!nem tök mindegy milyen?nekem igen mindegy mert aki szereti a kutyákat az a kicsit nagyot ,oriást,közepest is szereti és nem azon vitatkozik hogy ha kapnék egy mini yorkit akkor nem kéne mert ....stb.stb inkább mindenki szeresse ugy ahogy van azt kész!nekem van egy spicc-pincsi keverékem és egy fajtatiszta dobermanom és egy ausztrál juhász kutyám és mindet szeretem és nem kényeztetem egyik kutyámat semm másként mint akár melyik kutyát.
2010. aug. 22. 14:21
17/18 anonim válasza:
A mininek és extra mininek csúfolt selejtekkel csak annyi a baj,hogy sok közülük beteg és feleannyi ideig él,mint normál méretű fajtatársa.Ha szereti valaki a kutyáját,ez mindegy?
2010. aug. 22. 15:31
18/18 anonim válasza:
Én most fogok kapni a barátomtól egy mini Yorkit! :)
És én igenis veszek neki kutyahordozó táskát, boltba is befogom vinni..és minden hova velem fog jönni.Mindenki úgy tartja a kutyáját ahogy akarja.Ha a kutyának tetszik hogy hordozzák akkor nem mindegy? hogy zsebkutya vagy sem...
Nyilván ha nem tetszik majd a kutyámnak akkor nem fogom hordozni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!