Mit csináljak, hogy örökbe adtak nekem egy kutyát, ami nem gyerekbarát? Mit tegyek, vetessem vissza?
Annak volt leírva, hogy jajj mennyire szereti a gyerekeket, erre itthon majdnem megharapta az udvaron játszó 1 éves gyerekemet...Azóta is morogja, vicsorít rá, ha meglátja. Németjuhász-keverék kutya, ivartalan 5 éves. Csúnyán elkaptam akkor, azóta meg van kötve. A gyermek természetesen felügyelettel volt és nem piszkálta vagy ilyesmi.
Mit tegyek, adjam vissza? Már írtam az örökbe adónak, de nem válaszra se méltatott eddig. Nem vagyok kezdő kutyás, Kaum is volt meg kuvasz, de most nagyon át lettem verve úgy érzem.
Törölték a hozzászólásom, pedig igazam volt és semmi rosszat nem írtam.
Neked nem adnék kutyát az biztos. Arrogáns egy ember vagy!
Egyébként miért kell neked a kutya? Mi a célod vele? Ezt elmagyarázhatnád!
Merre fele laktok?
Gombán ott van egy Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány is. De van rajtuk kívül is egy másik ilyen egyesület, csak most nem tudom, hogy mi a nevük.
Közben kikerestem és van egy Németjuhász Mentés is, de azt nem látom, hogy ők hol vannak: [link]
Ha fogadni nem is tudják, talán abban tudnak segíteni, hogy hirdetik neked.
39-es ugyanez, torolte a normalis valaszom!
Oruljon, hogy nem jelenti fel ot senki. Eleg lett volna menhelyet felhivni, hogy kapott egy kutyat es nem kell neki, de o mit csinal? Megveri a kutyat es lancrakoti es forumra irogat. Nagyon okos lehet mit mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!