Mivel etetitek a kutyáitokat? Ha táppal akkor milyennel?
Ha barfozol milyen nyers hússal?
Ha főzöl neki akkor mit?
Lehetőleg minél részletesebben mondd el kérlek mit kapnak a kutyáid. ;-)
Italicus vadisznos baranyos.
Eddig legjobb amivel etettem. Keves kaki, sok izom tehat nagyon jol hasznositjak!
Dusabb fenyesebb szor.
Jutalom falatnak pulykahust fozok es adok nekik. Igy ha treningezunk akkor husit kapnak.
Mast nem adok, konzervtol fosnak. Ha egy kanallal adok a 20kgosnak annyitol is.
Tapban minden meg van, imadjak.
Ragcsanak szaritott marhafejbort adok :)
Fozni azert nem fozok, mert a tap es a fott kaja valtogatasa nem jo. Legalabbis ebbol is nalunk fosi volt.
Mivel mas az emesztesi ido.
Brit Premium, sajnos még nincs keretem jobbra, ha munkába tudok állni, bármit megveszek neki. De így is 1000x jobban néz ki, mint mikor kihoztam a menhelyről szegényt. Ott azt evett ami jutott, és hiába kérik mindig hogy inkább kevesebb de jobb minőségű tápot adományozzanak, viszik a 30kg Morzsi tápokat amitől fosnak a kutyák.
A csenevész kiskutya akin meg se akadt a szeme senkinek, ki van azóta virulva, egyre izmosabb, fénylik a szőre mint a csuda, mindig megdicsérik milyen szép. Így is jól érzi magát, és rengeteg energiája van, de sose árt fejlődni.
Utolso
Farkaskonyharol rendelem. Nem figyeltem a csikozast😅
Eddig ezzel megvoltam elegedve :) heti 2-3 alkalommal adok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!