Cavalier King Charles spániel kiskutyát szeretnék. Tudtok ajánlani megbízható magyar kenneleket? Sajnos tudom, hogy ilyen kiskutyára sokat kell várni. Akinek ilyen kutyusa van, megosztaná a tapasztalatokat?
Royal Gigolo's Cavalier king Charles spaniel kennel
Nagyon tündéri csaj a tenyésztő, minőségi, szűrt egészséges kutyákkal, akik nem mellesleg gyönyörűek. Most tavasszal lesz egy alom, időpontot nem tudok pontosan mikor, illetve nem tudom van -e még elérhető kölyök akit nem folgaltak le. Rövid bemutatkozás után, érdemes érdeklődni nála.
Klubsztár & Aranykoszorús mestertenyészetből?
Az zsebbe nyúlós lesz, főleg "hobbizni."
Persze ha a pénz nem számít,akkor hajrá, szépek a kutyusok :)
Az, hogy egészséges lesz-e vagy sem, az lutri...
50-féle baja lehet az, hogy van 1-2 kötelező szűrés megcsináltatva a szülőknek, az nem sokat jelent, mert még mindig elkaphat bármit, bármikor, és még mindig megjelenhetnek rajta akár örökletes betegségek is
De ha nagyjából egészséges fajta, akkor bátran vágj bele
Azért mondom, hogy bátran vágj bele, hogy ilyen fajtát szerezz...
Ha mittudomén, valami bulldogot, mopszot vagy ilyesmit akarnál, akkor inkább azt mondanám ne, mert az tényleg jó eséllyel beteg lesz, mindegy honnan veszed.
mármint nem szó szerint, képletesen értve
én nagy állatvédő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!