A 2 közül melyik táp a jobb?
1.
Összetétel: Állati eredetű fehérje szárított (min. 30 %, összesen 7 % marhahús fehérjéből), kukorica, köles, baromfi zsír, rizs 7%-os, hidrolizált fehérje, szárított almatörköly (1%), szárított sárgarépa, nátrium-klorid, kálium-klorid, szárított gyógynövények 0,1% (szárított csalán, szárított szederlevél, szárított cickafark, szárított kömény, szárított kamillavirág, szárított fagyöngy, szárított tárnicsgyökér, szárított ezerjófű). Analitikai alkotóelemek: fehérje 24,0%, zsír 13,5%, nyersrost 2,5%, nyershamu 6,3%
2.
Összetétel: kacsafehérje* (18%), burgonya* (18%), zöldborsó* (16%), alma* (15%), szárított cukorrépapép cukortalanítva, zöldborsó fehérje* (5%), baromfizsír, élesztő, hidrolizált kacsafehérje (2%), lazacolaj (2%), spenót* (2%), pasztinák* (2%), lenmag, ásványi anyagok, hínár*, gyógynövények* (0,5%), hidrolizált rákhéj, hidrolizált kollagén, frukto-oligoszacharidok (FOS), mannán-oligoszacharidok (MOS), zöldkagyló-kivonat, Mojave yucca (*szárított). Analitikai összetevők: nyersfehérje: 22,0%, nyersolajok és -zsírok: 10,0%, nyersrost: 5,2%, nyershamu: 4,5%, kalcium: 0,7%, foszfor: 0,5%
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!